Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha aerox spuh, ulje itd.

<< < (5/6) > >>

sole:
daj daj vi ste svi pukli ko kokice motoru nije bitno koje je ulje u njemu bitno je da se podmazuje jedno vrijeme sam ja svog crosa vozio na mjesavini sa jestivim biljnim uljem i nikad mu nista nije bilo ako mu stavis iznad 3% ulja njemu je dobro i kupi bilo koje ulje. sinteticka ulja sluze samo da bi ulje bolje sagorilo i takva ulja su obavezna za koristit u clanicama eu zbog zagadenja okolisa... a ulja preko 100 kn kupujes jedino ako motor od 50 ccm nabrijes preko 17 konja onda to ima smisla.

mario_f15:

--- Citat: sole - 25 Svibanj, 2010, 13:54:42 ---daj daj vi ste svi pukli ko kokice motoru nije bitno koje je ulje u njemu bitno je da se podmazuje jedno vrijeme sam ja svog crosa vozio na mjesavini sa jestivim biljnim uljem i nikad mu nista nije bilo ako mu stavis iznad 3% ulja njemu je dobro i kupi bilo koje ulje. sinteticka ulja sluze samo da bi ulje bolje sagorilo i takva ulja su obavezna za koristit u clanicama eu zbog zagadenja okolisa... a ulja preko 100 kn kupujes jedino ako motor od 50 ccm nabrijes preko 17 konja onda to ima smisla.

--- Kraj citata ---
lol

od sad svi sipamo biljno ulje...hahahah :headbang: :headbang:

JogFromYamaha:
ma svi se bumo sad isli mlatiti radi litre ulja mjku mu dragu.
 :ocestibatine: :kvart4:
svako neka toci sto god hoce, nije me volja za te glupe rasprave

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Svibanj, 2010, 14:05:13 ---ma svi se bumo sad isli mlatiti radi litre ulja mjku mu dragu.
 :ocestibatine: :kvart4:
svako neka toci sto god hoce, nije me volja za te glupe rasprave

--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:,svako znam sta mu se najbolje pokazalno na skutu i neka to toci,misljenja i mogucnosti su razlicita tako da mi se neda prepirati :icon_thumright:

kale_malossi:
istina..ja tocim polusintetiku i spuer ide..od valvolinea..=)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju