Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha aerox spuh, ulje itd.

<< < (3/6) > >>

Guje:

--- Citat: mario_f15 - 24 Svibanj, 2010, 00:23:44 ---stavis neki base setap... :icon_biggrin:
malossi multivar...
kit tipa malossi,DR,top...
karb dell 17.5...
spuh leo vince ZX,RR,TT...
kevlar remen ili neki drugi...

uštelat prenos dobro i gas.... :toothy12:
skuter će se preporodit...

i nevjerujem da ti pod svim blokadama moze ici 65kmh, vjerojatno sat laže.... :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Nizbrdo sam ga gonio 70, veliko neko al on je gorio, pisti on al ja gasa ne pustam :D

VEPAR:
iz osobnog iskustva ti mogu reći da si za poćetak uzmeš spuh i da si nađeš nekog dobrog mehanićara koji se stvarno razumije da ti to dobro poštela,a kaj se tiće ulja kad skineš blokade sipaj CASTROL TTS i nemaš problema,a kasnije ako misliš stavljat kit staviš nako kvalitetnije ulje.I da ne zaboravim kad već skidaš blokade moja preporuka da obavezno staviš kevlar remen.Preporućio bi HEBO ili MALOSSI.

JogFromYamaha:
slazem se s veprom
nadi si nekog u okolici ko to radi duze vrijeme i tko ce ti postelat prijenos i sve
ali polusintetika je vise nego ok za serijale

pralas:

--- Citat: VEPAR - 24 Svibanj, 2010, 11:23:20 ---iz osobnog iskustva ti mogu reći da si za poćetak uzmeš spuh i da si nađeš nekog dobrog mehanićara koji se stvarno razumije da ti to dobro poštela,a kaj se tiće ulja kad skineš blokade sipaj CASTROL TTS i nemaš problema,a kasnije ako misliš stavljat kit staviš nako kvalitetnije ulje.I da ne zaboravim kad već skidaš blokade moja preporuka da obavezno staviš kevlar remen.Preporućio bi HEBO ili MALOSSI.

--- Kraj citata ---
castrol tts na serijalu ???i onda kad stavi kit da prede na jos bolje ulje :laughing7:
jel se ti to zezas ili ozbiljno?i sta ce mu kevelar cim skine blokade?
u serijalu se stavlja polusintetika koja uspije sagoriti a ne tts,tts se stavlja u masine koje se vrte preko 10 000okretaja :icon_thumright:
ps. sa polusintetikom vecina foruma vozi na base kitu a neki cak i na midrace tak da,nemoj pricati gluposti...

VEPAR:

--- Citat: ivan pralas - 24 Svibanj, 2010, 11:40:08 ---castrol tts na serijalu ???i onda kad stavi kit da prede na jos bolje ulje :laughing7:
jel se ti to zezas ili ozbiljno?i sta ce mu kevelar cim skine blokade?
u serijalu se stavlja polusintetika koja uspije sagoriti a ne tts,tts se stavlja u masine koje se vrte preko 10 000okretaja :icon_thumright:
ps. sa polusintetikom vecina foruma vozi na base kitu a neki cak i na midrace tak da,nemoj pricati gluposti...

--- Kraj citata ---
Pa da ja prićam gluposti ,a koliko vidim većina vas tu na forumu TAKOZVANIH TJUNERA ima sve u malom prstu pa onda kad nešto zajebete pišete POMOĆ POMOĆ.Ja sam napisal ćoveku svoje mišljenje i onak kak sam ja vozil svoj skut prije stavljanja kita i hvala bogu i usudim se reći jednom od najboljih mehanićara moj skut ide bez problema.A što se tiće remena tebi se valjda tvoj remen ne rasteže ili ti još uvjek voziš svoj skuter sa blokadom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju