Općenito > Propisi
A2 kategorija pitanje?!
speed:
--- Citat: X-Thug - 17 Lipanj, 2010, 19:38:46 ---nego jedno glupo pitanje, dakle receno je da se kategorije vise ne prenose ka prije A1 -> A (s 18), dakle ako sad ja iden polozit A2 ona nece preci u A za dvi godine nego moran opet polagat voznju? ili da cekan jos 3 godine pa polazen A odma... :angry9: :angry9: :angry9: da je bilo love prije ovog zakona pa da san polozia A :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
nakon polozene A2 ne prelazi ti u A
vec moras platiti 1000 kn -> 5 h voznje i ispit na velikom motoru
P.S
di si ti x-thug...nema te ko ni love u drzavi :toothy12: :toothy12: :toothy12:
X-Thug:
trcim za lovom po drzavi :D
ako je samo 1000 kn onda bi moga otic polagat :D
fala speed spameru :evil6:
Mislav46:
citam i razmisljam koliko moze krast ova drzava, trebas 15 puta polagat jedne te iste propise, jel nie tako svejedno vozis 50 kubika ili 1000 kubika, sudjelujes u prometu s oba, vrijede isti propisi i odgovaras jednako za svoje postupke.....najbolje uzet BIH drzavljanstvo otic u bosnu i rjesit sve kategorije za 3000kn i mirna bosna.......j#bote ja sam sada polozio za a1 i koda nisam nista ni polozio, ponovo polagat propise koda sam sjedio u kanalu a ne u autoskoli i ovo sada sto se vozim, vozim na pamet jer ja ocito znakove neznam prema svema sudeci da moram jos 5 puta polagat iste propise.....
:angry9: :angry9: :angry9: :angry9: ( malo ironicno ako je drzava i vlada glupa, nemora znacit da je i narod glup) al ocito da jesmo :toothy3:
X-Thug:
nisu isti ispiti za A i B kategoriju, bar mislim da nebi trebali biti
Mislav46:
--- Citat: X-Thug - 18 Lipanj, 2010, 17:06:12 ---nisu isti ispiti za A i B kategoriju, bar mislim da nebi trebali biti
--- Kraj citata ---
razlika ti je dali smijes oblizat na autoputu s motociklom koji ima prikolicu, eto ti j*bene razlike, kada sam polagao u grupi sam bio jedini za a1 svi su bili b kategorija, ista predavatelj, isti sat, sjedimo jedan do drugog, predaje nam iste propise za a1 i b, zadnji dan dobili iste testove od prijasnih grupa za viditi primjer, nista treba sada povjesat posebne znakove za motoriste da naprave neku razliku pa da se bar mogu opravdat kak spada..... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju