Općenito > Propisi
A2 kategorija pitanje?!
Bokygs:
--- Citat: pixa.93 - 23 Svibanj, 2010, 20:15:00 ---ja sam pito instzrutora i propisi od a1 nevrijede ni za a2 ni za b.nego zajendo upises i b i a2 dok polazes i onda rijesis u jednim propisima obadvoje
--- Kraj citata ---
Meni je instruktor rekao(a i kad logički razmišliš tako bi trebalo ic) da ti propisi od A1 vrijedi za A2 i A,ali za B ne...
Jer nema smisla (ako ćeš polagat po redu a1,a2,a) 3 puta polagati POTPUNO iste ispite ::)
pixa.93:
--- Citat: Bokygs - 23 Svibanj, 2010, 21:08:17 ---Meni je instruktor rekao(a i kad logički razmišliš tako bi trebalo ic) da ti propisi od A1 vrijedi za A2 i A,ali za B ne...
Jer nema smisla (ako ćeš polagat po redu a1,a2,a) 3 puta polagati POTPUNO iste ispite ::)
--- Kraj citata ---
oni ce ti izmislit bil sta.jer ako moras za sva tri polagat propise oni dizu ljepu lovu.jer moras platit 10 dana predavanja
marko_AeRoX:
--- Citat: pixa.93 - 23 Svibanj, 2010, 21:07:46 ---
a ok.onda neko krivo govori
--- Kraj citata ---
ja sam B polagao i imao sam mogucnost upisati za a2 i trebao bi samo odvozit 15 sati... al jebiga, nema se para trenutno... i rekli su da nije vazno, kad god se upise da se opet vozi samo 15 sati jer ispit ostaje...
kristijanSR70:
nedobijes nista, mora platitponovo i odvozit samo 15 h i dobije A2
sven_vx:
--- Citat: kristijanSR70 - 23 Svibanj, 2010, 21:27:22 ---nedobijes nista, mora platitponovo i odvozit samo 15 h i dobije A2
--- Kraj citata ---
a propisi,prva pomoc itd?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju