Tehnički kutak > Garaža

Speedfight 2 BY Maky

<< < (10/15) > >>

radomir.g:
Veruj mi i ja sam tako mislio, a imao sam mnogo mnogo slabiji setup!
Radilica je jednostavno dobila luft u donjoj pesnici klipnjace jer dole nije iglicasti lezaj, nego samo obicna caura koja ne trpi velike obrtaje!

A taj tvoj setup ce predobro ici, pa ne mozes ti sad uvek da ga vozis trecinom gasa.. Moras nekad da ga zavrnes, a tada ce ti u glavi biti samo kako ce se sve razletiti..
Jednom se otvaraju blokovi i pravi takav posao, neces sad za 2000-3000km opet sve rastavljati da bi radilicu zamenuo..
Isto vazi i za preradu blokova i usisa u bloku.
Bolje sad izdvoj malo vise novca i kupi pravu stvar pa si kasnije miran.
Ja se kajem sto nisam dodao jos 50e i odmah kupio neku pravu HPC radilicu, al jbg tada nisam imao toliko novca i nisam hteo malo cekati nego sam hteo odmah voziti..

LukyGS:
Uzet cu bgm evolution radilicu samo sad nemam više para!,morat ce malo sacekati!.

speed:

--- Citat: LukyGS - 06 Lipanj, 2010, 16:00:14 ---Ide novi setup:

MHR replica
Seriska radilica koja ima 7tkm sa novim Tp ležajevima i malossi iglicastim
Tp nardo
Kihien 24mm-gljiva twin air
Stage6 usis i prirubnica
Speedcontrol
Remen kevlar
Malo prerađeni blokovi da ima bolji odaziv na gas i da dođe 100% u fukciju 24mm karb..

Bit ce slika sam da mi dođe digitalni i još koje sitnice od djelova pa krecem na slaganje!.  :icon_thumright:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ja sam naturpijanu replicu vozio na serijskoj radilici...nije imala posljedica nikakvih :D

LukyGS:

--- Citat: speed - 06 Lipanj, 2010, 17:06:30 ---Ja sam naturpijanu replicu vozio na serijskoj radilici...nije imala posljedica nikakvih :D

--- Kraj citata ---

Ja se nadam da i meni nece biti nikakvih posljedica barem dok ne uzmem sportsku radilicu!.

LukyGS:
Evo slika malo djelova,još cekam kit,ilicasti ležaj i potrebnih sitnica!.

Stage6 usis i prirubnica

Uploaded with ImageShack.us

Kihien karb 24mm

Variomat speed control

TP nardo

Gljiva twin air

Navigacija

[0] Lista Poruka