Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Baotian BT49q-10 problem s gasom i brzinom

<< < (3/6) > >>

animatrix:
realne 75 nek ide, dovoljno je za baotiana..

neven92:
Pa ja sam imao takvog baotiana uvjek je išao 70,ponekad i kilometar,dva vise a skroz serijala...pa sa kitom bi 80-85 sigurno trebao ići,naravno,po baotianovom brzinomjeru

cvele60:

--- Citat: neven92 - 25 Svibanj, 2010, 11:39:24 ---Pa ja sam imao takvog baotiana uvjek je išao 70,ponekad i kilometar,dva vise a skroz serijala...pa sa kitom bi 80-85 sigurno trebao ići,naravno,po baotianovom brzinomjeru

--- Kraj citata ---
Malo teze moze 80-85...Stavio si kit i dobio samo vise snage al su ti obrtaji ostali isti ili malo veci-znaci nema vece max. brzine...Sad bi legla ostrija bregasta,glava druga sa vecim ventilima,veci karb,produzenje prenosa....A kolko se to isplati
stavi na papir... ::)

luna500rr:

--- Citat: cvele60 - 25 Svibanj, 2010, 11:54:50 ---Malo teze moze 80-85...Stavio si kit i dobio samo vise snage al su ti obrtaji ostali isti ili malo veci-znaci nema vece max. brzine...Sad bi legla ostrija bregasta,glava druga sa vecim ventilima,veci karb,produzenje prenosa....A kolko se to isplati
stavi na papir... ::)

--- Kraj citata ---

Ovisno otome dali je model s dugim ili kratkim prjenosom, ako je onakav kratki kao na sprint i silverstone, onda samo snage dobije, krajnja ista, ako je kao stari dobri baotian s dugim prjenosom krajnja moze blizu 75-80, al ne vise, ako oces vise, bregasta + sportska glava ili barem ova preradjena, batina ide i do po 90 pravcu, al naravno uz puno znanja i stelanja  :icon_thumright:

animatrix:
bolje mu onda da je stavio 90cc kit sa svime vec...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju