Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Mijenjanje imena?
DvdAerox:
I na prometnijim forumima je dozvoljeno mjenjanje nika, di je trgovina puno opsirnija... ako te neko zeli preveslat, ce radit kao i svi do sad.. tako da ne kuzim taj razlog zvan trznica..
eladio:
LoLcina , ma na kojim to forumima ?
Ovdje to nije dozvoljeno i to iz jednostavnog razloga jer je previse zahtjeva za promjenom nicka,
ali i zato jer bi ubrzo nastala opca anarhija gdje se vise nebi znalo tko je tko ,
a o potencijalnim provokacijama da ne govorim ::)
Kao sto vidis, razloga protiv promjene ima vise , a koji je to razlog "za" ?
DvdAerox:
--- Citat: eladio - 23 Svibanj, 2010, 19:34:01 ---LoLcina , ma na kojim to forumima ?
Ovdje to nije dozvoljeno i to iz jednostavnog razloga jer je previse zahtjeva za promjenom nicka,
ali i zato jer bi ubrzo nastala opca anarhija gdje se vise nebi znalo tko je tko ,
a o potencijalnim provokacijama da ne govorim ::)
Kao sto vidis, razloga protiv promjene ima vise , a koji je to razlog "za" ?
--- Kraj citata ---
tuttoscooter dok je postojao... scooternos... i to si sam mogao mjenjat nick... a zajeba nije bilo na trznici ni 20% od kolko ih ima tu... a reganih korisnika da ne kazem koliko puta vise.. a admina i modova na tuttoscooteru je bilo u istoj kolicini kao i kod nas... to sta ste vi ljeni i ne postavite neko pravilo o promjeni nika nije lolcina..
Hrvoje_40:
--- Citat: ForRace3 - 23 Svibanj, 2010, 18:47:21 ---A, dobro s jedne strane imaju pravo za trznicu...na sta bi to licilo kad bi svi mijenjali...
Ali ovako mi je glupo morat cu izbrisat stari profil i napravit novi...kuzis..
--- Kraj citata ---
dobro a zašto ti je glupo?
eladio:
--- Citat: DvdAerox - 23 Svibanj, 2010, 19:38:07 ---tuttoscooter dok je postojao... scooternos... i to si sam mogao mjenjat nick... a zajeba nije bilo na trznici ni 20% od kolko ih ima tu... a reganih korisnika da ne kazem koliko puta vise.. a admina i modova na tuttoscooteru je bilo u istoj kolicini kao i kod nas... to sta ste vi ljeni i ne postavite neko pravilo o promjeni nika nije lolcina..
--- Kraj citata ---
lijeni ?
ma koje pravilo bi sprijecilo navedeno ?
i koji je razlog "za" ? Jos nisi to odgovorio ? Koja je prednost izmjene nicka? Sta forum i forumasi s time dobijaju ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju