Tehnički kutak > Tehnička pitanja

''generalno'' ciscenje

<< < (19/26) > >>

pave_f12:

--- Citat: ivan pralas - 25 Svibanj, 2010, 21:56:31 ---sorry,moj bed krivo sam se izrazio...mislio sam reci da sipa ulja koliko mu pise na bloku,ali i ako stavi previse opet ce iscuriti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
evo jos jedno pitanje..jel vi znate nekog iz splita ko zna di mogu u splitu kupit malossi bijeli centralni..malossi paket federa kvacila..malossi 5.2 rolice..remen malossi kevlar..malossi filter zraka red sponge..to sve za malaguti phantom f12 LC..molim vas pomozite..hvala  :notworthy:

pralas:
ne znam di ima u splitu,ali na forum nades bez problema,zato sto je minarelli :icon_thumright:

mario_f15:

--- Citat: pave_f12 - 26 Svibanj, 2010, 18:44:47 ---evo jos jedno pitanje..jel vi znate nekog iz splita ko zna di mogu u splitu kupit malossi bijeli centralni..malossi paket federa kvacila..malossi 5.2 rolice..remen malossi kevlar..malossi filter zraka red sponge..to sve za malaguti phantom f12 LC..molim vas pomozite..hvala  :notworthy:

--- Kraj citata ---
ako ima koji motoshop odi pa vidi...

sigurno nećeš nać u kauflandu.... :toothy12: :laughing7: :laughing7:

pave_f12:

--- Citat: mario_f15 - 26 Svibanj, 2010, 18:49:21 ---ako ima koji motoshop odi pa vidi...

sigurno nećeš nać u kauflandu.... :toothy12: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
hahaha u kauflanda hahaha..ok probat cu nac..hvala vam  :headbang:

pave_f12:

--- Citat: ivan pralas - 26 Svibanj, 2010, 18:48:36 ---ne znam di ima u splitu,ali na forum nades bez problema,zato sto je minarelli :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a bili moga nac te dijelove u piaggo centru ??  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju