Tehnički kutak > Tehnička pitanja

''generalno'' ciscenje

<< < (9/26) > >>

pralas:
rolice kostaju oko 70kn,brzrazlikuju se i po gramazi i po velicini...
ovisi sta zelis da ima bolje ubrzanje i manju krajnju ili vecu krajnju i manje ubrzanje?

pave_f12:

--- Citat: ivan pralas - 23 Svibanj, 2010, 21:41:02 ---rolice kostaju oko 70kn,brzrazlikuju se i po gramazi i po velicini...
ovisi sta zelis da ima bolje ubrzanje i manju krajnju ili vecu krajnju i manje ubrzanje?

--- Kraj citata ---
kako mogu saznat koje su meni tezine..i jel moram kupit iste takve da se ne razlikuju u velicini ?..da mi je npr. 4.8 g da ja stavim 5.0 bi li puno izgubio na ubrzanju i dobio malo vise na krajnjoj..ili da stavim 4.6 oce li se krajnja puno smanjit ??

pralas:
izvazes na digitalnoj vagi,ili pitas nekoga ko ima f12...
nebi puno izgubio u krajnjoj a ubrzanje bi se malo poravilo,ali ne smijes staviti prelagane jer ce se skuter prevrtavati i nece ici...
moraju biti istih dimenzija...

JogFromYamaha:
orginal za f12 tog godista je 6.1 grama
ali stavi ti unutra 5.2 pa uzivaj u ubrzanju a neces izgubit vise od 1-2km/h max brzine

pave_f12:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Svibanj, 2010, 21:52:56 ---orginal za f12 tog godista je 6.1 grama
ali stavi ti unutra 5.2 pa uzivaj u ubrzanju a neces izgubit vise od 1-2km/h max brzine

--- Kraj citata ---
cek ako stavim lakse ne gubim puno na krajnjoj al dobijem na ubrzanju?..hehe..i naravno ne prelagane..hvala hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju