Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Speedfight 2
max mad 2:
pozdrav,hitno potrebna pomoc oko sp2 peugeot vodeno hladjenje 50cc.problem je sledeci ;vozim scooter i samo izgubi struju i onda ponovo ide ali pukne ,kao kad prekines napajanje pa pustis ,sve sam spojeve pregledao i sve je u redu .molim za pomoc jer je jako hitno .unaprijed hvala.
deny_01:
Zanima ma posto hocu mijenjati karike na SF2 dal moram skidat motor da promijenim karike.ja sam planirao skinut sjedalo i plastike sto dodju ispod pa probat e sad neznam dal cu moc tak promijenit, pa pitam da neskidam plastike dzabe.
speed:
--- Citat: deny_01 - 11 Lipanj, 2010, 00:38:49 ---Zanima ma posto hocu mijenjati karike na SF2 dal moram skidat motor da promijenim karike.ja sam planirao skinut sjedalo i plastike sto dodju ispod pa probat e sad neznam dal cu moc tak promijenit, pa pitam da neskidam plastike dzabe.
--- Kraj citata ---
skines sjedalo dole i to ti je dosta...barem je meni bilo...eventualno onu desnu bocnu skini dole di pise speedfight da ti je lakse raditi
max mad 2
problem ti je u svjecici....cdi-u ili samim namotajima
S.F. sf2:
vezano za inino 2t ulje za skuter-ne znam zbog kojeg razloga vi pljujete po tom ulju,dajte razloge a ne samo rec,ulje je smece. Inace zadnjih 10 tkm vozim na inino ulje i sve 5,to ulje je polusintetika i dobro je za serijale i base skutere
Drnda:
nije dobro, ulje ne izgara ok, dimi previse, i stvara talog na svemu gdje ga ima.. i meni je osobno skut bo tromiji sa njime..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju