Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Speedfight 2

<< < (4/6) > >>

deny_01:
Meni je se isto culo zveckanje,stavio sam novi remen, rolne i nove klizace i falila mi je oprugica na anlaseru cula se ona matica prije  zupcanika na anlaseru.sad kad sam sve promijenio nis se necuje..

NRG_Power:
a onda da li da mijenjam te klizace ili mogu ozdrzat s njima bar jos 4-5 tjedana

deny_01:
Pa meni su preporucili da ih mjenjam,a sad to da li bi mogli izdrzat4-5 tjedana ne znam to nek ti kaze neko malo iskusniji..

Jel zna netko odgovor na moja pitanja gore...

spidi gonzalez:

--- Citat: deny_01 - 28 Svibanj, 2010, 00:01:03 --- kad vozim punim gasom jedno 2min pocne mi se puno dimit iz auspuha i kad ohladi prestane, a kad vozim normalno jedva se i vidi dim...

--- Kraj citata ---
moze bit da ti je prejaka mjesavina,moze doci do izrazaja pod vecim gasom jer ti je gas sajla (imaju dvije) osim na karb spojena i na uljnu pumpu pa onda ovisno o otvoru gasa daje i vise ulja,imas gore na pumpi dva zareza koji se kod otpustenog gasa odnosno na leru moraju poklapati,ako je preveliki zazor izmedju zareza postelaj si to

deny_01:
A jel to gore gdje se sipa dvotaktol,i jel se mora skinut rezervar da bi dosao do toga gdje se stela.nisam jos to nikad radio pa neznam..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju