Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Nova Rača 30.05

<< < (19/21) > >>

_r0bi_:
....tako malo mjesto a tako dobra organizacija....jedino da se malo vise poradilo na osiuranju oko staze bilo bi do'ro al sve u svemu jakooo do'ro...svaka cast vozacima... :headbang: :notworthy: :icon_thumright:
....par laksih padova preko guma hahhaha sto sam ja vidio....nis strasno.... :icon_biggrin:

....dosta slab odaziv skutera....prva dvojica trojica su gazila :laughing9: a ovi ostali su mrcili pogotovo onaj derbi nije mi jasno sta je on uopce trazio na stazi....hahahhahha... :jerk: :icon_tongue:
....i gumy do'ro da nije doso jer on tu nema sta trazit....nije da podcijenjujem njeg i njegovog roxa ali iza ovih likova koji su vozili stoji puno takih utrka znanje i rutina su bitni a ne max.speed..
....voznja po Osijeku i voznja u novoj Rači oko parka je sasvim nesto drugo...tak da :redface:

....super moto rispekt...jaooo kako decki drapaju....strasnnnnooooo.... :laughing7:

....btw....i na kraju idem doma i ugledam 3 ranerice ajme majko dvije crne i jedna plava sa bijelom komb....pozz toj ekipi strojevi su mrakkkkk....kako se to glasa...isssssssssseeeee :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:
....a i ekipa koje je slozila Djubre...motor je..... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

....zahvala Saletu i njegovoj trici na prijevozu.... :headbang: :notworthy: :icon_thumright:

devil_ma-yela:
onaj derbi što je vozio sa skuterima, to je ženska vozila!  :toothy3:
samo se je zbrukala...

a te runnerice što si sreo, to je ekipa iz bjelovara... nino, jandro i buty..

_r0bi_:

--- Citat: devil_ma-yela - 31 Svibanj, 2010, 18:50:11 ---onaj derbi što je vozio sa skuterima, to je ženska vozila!  :toothy3:
samo se je zbrukala...

a te runnerice što si sreo, to je ekipa iz bjelovara... nino, jandro i buty..

--- Kraj citata ---

....a cuj aak je zenska onda ok aj oprosteno joj je.... :laughing7:

....a ranerice jako uredne i zivcane....pozdrav ekipi iz bjelovara... :o :hello: :icon_thumright:

pixa.93:
te tri runerice su ti da od buty-a nine u jandre

gumy:

--- Citat: _r0bi_ - 31 Svibanj, 2010, 18:38:34 ---
....voznja po Osijeku i voznja u novoj Rači oko parka je sasvim nesto drugo...tak da :redface:

--- Kraj citata ---

de lol, izjava dana..  bolje da nisam ništa ni pisao u temi al ajde dobro
jel te ko šta pitao? ja sam se raspitivao o tome jer dečko koji je otvorio temu nije stavio ama baš nikakve detalje, da bi nakon 3 stranice ispitivanja saznao da sve plastike moraju biti na skuteru, i da se vozi po pravilima ph, znači moram imati i serijski volan, i plastike od volana, i da tolko stvari posuđujem od kombinezona čizmi i sranja da bi nakraju tam došao i nebi mogo voziti..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju