Tehnički kutak > Tehnička pitanja

problemi sa nrg-om

<< < (5/22) > >>

x_X_x:

--- Citat: mario_f15 - 22 Svibanj, 2010, 21:13:41 ---odi spavat....vrijeme ti je proslo... ::)

ocito smo mi svi glupi koji kupujemo multivar, a ti se naso pametan.... :toothy3:

de nam ti malo objasni...  :)

--- Kraj citata ---

Kome pomažeš ovakvim konstruktivnim odgovorima? Btw, koliko Piaggio mašina si naštelao (da ne pitam koliko skutera si imao sa Piaggio mašinom)?

Go-Go RUNNER:
ja bi na gileru stavio samo multivar i eventualno kevlar remen a sve ostalo serijsko oće li se osjetit kakvo bolje poboljšanje?
koliko dođe multivar i kevlar

POLINI:
M

Luka 0101:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 22 Svibanj, 2010, 21:21:59 ---ja bi na gileru stavio samo multivar i eventualno kevlar remen a sve ostalo serijsko oće li se osjetit kakvo bolje poboljšanje?
koliko dođe multivar i kevlar

--- Kraj citata ---

gle, svi ce ti reci da si uzms multivar ali nemoj ga kupovati jer clan foruma xxx je pronasao cudnovatu formulu banana polutki koje zamjenjuju multivar te vise nece u skorijom buducnosti biti potrebe za njim

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Luka 0101 - 22 Svibanj, 2010, 21:26:50 ---gle, svi ce ti reci da si uzms multivar ali nemoj ga kupovati jer clan foruma xxx je pronasao cudnovatu formulu banana polutki koje zamjenjuju multivar te vise nece u skorijom buducnosti biti potrebe za njim

--- Kraj citata ---

aha,hvala puno  :notworthy:
a te polutke će bit jeftinije od multivara  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju