Ostalo > Sportski kutak

Liga prvaka 2010

<< < (2/6) > >>

marko_AeRoX:
ipak je mourinho bio van gaalov pomocnik... siguran sam da ima van gaal jos kojeg asa u rukavu... ipak, ne govori se sve cak ni bratu... a ivo i danek sigurno su danas velika uloga u bayernu... bayern  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: Bruno1990 - 22 Svibanj, 2010, 11:54:13 ---Ne volim švabe niti nogomet njihov, inter ipak igra umjetnički nogomet,ali... danas samo BAYERN (samo zbog OLE I PRANJICA)  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Talijani ne igraju umjetnicki nogomet,mozda umjetnicko klizanje. Spanjolska liga je po ljepoti igre poznata,mozda englezi ali taliani nikako...

Ne kladim se ali volio bi da njemci osvoje ligu,samo zbog Ole  :icon_thumright:

cosa_wp:
forza INTER!!!!!!!!!!

Bruno1990:

--- Citat: CoK - 22 Svibanj, 2010, 13:33:37 ---Talijani ne igraju umjetnicki nogomet,mozda umjetnicko klizanje. Spanjolska liga je po ljepoti igre poznata,mozda englezi ali taliani nikako...

Ne kladim se ali volio bi da njemci osvoje ligu,samo zbog Ole  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma znam, španjolski nogomet je najljesi , al inter nasprem bayerna igra umjetničkije hah neg bayern, ma joj BAYERN !!!!

DvdAerox:
Mislim da ce inter dobit... bayern se jedva s fiorentinom nosio, a sa lyonom su se uspjeli tek izvuc nakon crvenog... kvaliteta je na strani intera svakako..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju