Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Formula za izracunavanje velicine karburatora

<< < (3/6) > >>

..::IVKULJA::..:
glupost,ispadne mi 32mm karb

vpucko:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 17 Veljača, 2008, 13:57:34 ---glupost,ispadne mi 32mm karb

--- Kraj citata ---

ma sta ti pricas lool

on mjeri di je usis za zrak, da zna koliki promjer gljivu uzme, a karb se mjeri tamo di se spaja za prirubnicu za blok!

igor.sb:

--- Citat: Vecky - 17 Veljača, 2008, 12:40:52 ---e kad ste se vec raspisali oko karba, zna li itko kolika je širina usisa za zrak na serijskom injektoru od aprilie sr 50, odnosno kolika je širina tamo gdje se spaja filter...jer bi stavio gljivu, a neznam koju veličinu da kupim

--- Kraj citata ---

ako nisi vec izmjerio

35mm je 99% siguran

vpucko:

--- Citat: igor.sb - 19 Veljača, 2008, 22:50:52 ---
--- Citat: Vecky - 17 Veljača, 2008, 12:40:52 ---e kad ste se vec raspisali oko karba, zna li itko kolika je širina usisa za zrak na serijskom injektoru od aprilie sr 50, odnosno kolika je širina tamo gdje se spaja filter...jer bi stavio gljivu, a neznam koju veličinu da kupim

--- Kraj citata ---

ako nisi vec izmjerio

35mm je 99% siguran

--- Kraj citata ---

ko na baotianu? aa?? ? ;) hhhhhh :D

igor.sb:

--- Citat: vpucko - 19 Veljača, 2008, 22:53:21 ---
--- Citat: igor.sb - 19 Veljača, 2008, 22:50:52 ---

--- Kraj citata ---

ako nisi vec izmjerio

35mm je 99% siguran

--- Kraj citata ---

ko na baotianu? aa?? ? ;) hhhhhh :D

--- Kraj citata ---

u vecini serijskih karbova ulaz za box je 35mm (tako moj 17,5, pa tako i tvoj 12)

:icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju