Općenito > Propisi
istekla rega
3alfa3:
15 dana.
Sve preko toga je kocka. Sad zavisi da li se zelis kockati...
Mrle Mrki:
ne dolazi ti murja doma, samo ti dodje uplatnica na drzavni proracun i to je to. meni dosla kazna 700 kn, sad me brine kad ga budem iso regat morat cu vjerovatno i kaznu platit.
Hrvoje_40:
--- Citat: flomo - 20 Svibanj, 2010, 22:08:05 ---istekla mi je na sr-u registracija 14,5...i sad nakon kolko dolazi policija kuci po tablicu i naplacuju kazne...i kolka je kazna za tak nest..??
--- Kraj citata ---
moj friend je imal motorčić doma sa registracijom na njemu (ali nije ga registriral) 10 godina pa niš. Odjavil je motor i vratil regu prije mjesec dana :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: Hrvoje_40 - 21 Svibanj, 2010, 12:37:49 ---moj friend je imal motorčić doma sa registracijom na njemu (ali nije ga registriral) 10 godina pa niš. Odjavil je motor i vratil regu prije mjesec dana :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nekom dode za 15 dana ,nekom za 20 dana........a nekom ni ne dođe ništa....
nedavno mi je otac dobio za auto opomenu,proslo je 20 dana odkad je rega istekla ... :toothy11:
bolje ne riskirat, i vratit pločice na vrijeme....ako ne planirate registrirat vozilo... :icon_biggrin:
zolaSR:
Kockaj se pa vidi koliki je rok :D kad ti dodje doma uplatnica saznat ces :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju