Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Cijena klipa ??

(1/3) > >>

tonni17runner:
dali netko zna kolko dođe polovan klip 150 ccm u dobrom stanju zracno hlađenje..??

fic:
ovisi kako koji dan... vikendom i praznicima je manje... preko tjedna vise.... a i ovisi o cijeni barela nafte u USA tako da ne mozemo ti rec kolko tocno moze kostat.... jer se stalno mijenja

sad ozbiljno pitas mal glupo pitanje... kak mi mozemo znat dal za 2t ili 4t... za koju masinu i to

bosko_matica:
neznam za kaj ti treba klip ali imas klipova u auto kresi novih recimo 55mm velicine po nekih 200kn s karikama,bolcnom i zegerima...tak da ti vidi za kaj i kakav klipan ti treba(ak nije neki drogiran cilindar i ne vrti se 19 iljada) i otiđi tamo i kupi novo za sitnu lovu...

tonni17runner:
ma 2t od aprilie sr....tip mi 300 kn trazi za polovan klip...pa jel to nije biloesno..i fic nemoj podjebavat...

fic:

--- Citat: tonni17runner - 21 Svibanj, 2010, 15:56:30 ---ma 2t od aprilie sr....tip mi 300 kn trazi za polovan klip...pa jel to nije biloesno..i fic nemoj podjebavat...

--- Kraj citata ---

pa ajd mi samo reci kakva to pitanja postavljas... stavi neku sliku klipa... opisi barem stanje.... bilo sta.... dal ide sa karikama i to sve

ako je klip u dobrom stanju onda je relativno ok cijena... ako ima riseva i to definitivno je previse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju