Tehnički kutak > Tehnička pitanja
korak zamjaca umutrasnji za peuceot vivaciy sl4
marko_AeRoX:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Svibanj, 2010, 19:26:07 ---ja tebe nista ne kontam, anlaser se ne nalazi na radilici, ni bendix, na radilici se nalazi variomat i ventilvar, to je to.. sada sto je tebi otislo zapravo.. mislis li na unutarnnju stranu variomata da su se na njoj pojeli zubci ili sto... imas li sliku, tako je najjednostavnije..
--- Kraj citata ---
ili to ili onaj polumjesec od kurble koji je spojen na anlaser ili od anlasera osovina ona na koju ide taj polumjesec...
nele:
onaj suprotno od variatora....sto ide na radilicu gdje ide kais
samdes:
Kao prvo zamajac ili zamašnjak u izvedbi dvotaktnog motora ti se nalazi na desnoj strani kod vodene pumpe.znači na onoj strani di je auspuh.U tvom slučaju ti je ošo vanjski dio variomata,to jest remenica variomata ako sam dobro razumio.To kupiš polovno-nije to skupo, a radilicu ili odneseš kod tokara na reparaciju ili kupiš drugu.Ako neznaš koji je korak navoja na radilici,ha ništa, onda nabaviš samo original maticu i odneseš ju skupa s radilicom tokaru,on napravi navoj na radilici po toj matici i problem riješen.. ;D
marko_AeRoX:
--- Citat: samdes - 21 Svibanj, 2010, 13:03:59 ---Kao prvo zamajac ili zamašnjak u izvedbi dvotaktnog motora ti se nalazi na desnoj strani kod vodene pumpe.znači na onoj strani di je auspuh.U tvom slučaju ti je ošo vanjski dio variomata,to jest remenica variomata ako sam dobro razumio.To kupiš polovno-nije to skupo, a radilicu ili odneseš kod tokara na reparaciju ili kupiš drugu.Ako neznaš koji je korak navoja na radilici,ha ništa, onda nabaviš samo original maticu i odneseš ju skupa s radilicom tokaru,on napravi navoj na radilici po toj matici i problem riješen.. ;D
--- Kraj citata ---
a on o zamasnjaku govori... :toothy3:
Luka 0101:
da, da...
valjda mu je otisao druk ležaj :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju