Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Prednja guma 120/70-14

<< < (2/5) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: x_X_x - 20 Svibanj, 2010, 15:03:47 ---Još su one ok, samo im treba malo duže da se zagriju i dođu na svoje. Inače, Pirelli EVO je poprilično dobra gum, i mislim da nema razloga tražiti dalje.

--- Kraj citata ---

ja se ne slazem s ovim... ja koristim pirelli EVO i nisam previse zadovoljan s njima... jako im dugo treba da se zagriju i brzo se trose...

Go-Go RUNNER:

--- Citat: marko_AeRoX - 20 Svibanj, 2010, 15:01:39 ---isto se događa i sa mojim pirelli evo... cesto osjetim ko da motor klizi kad se malo vise naginjem... to je tebi za runnera? otkad runner ima 14 cola?

--- Kraj citata ---

novom runneru je prednja 14 cola  :)

marko_AeRoX:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 20 Svibanj, 2010, 15:51:47 ---novom runneru je prednja 14 cola  :)

--- Kraj citata ---

baca se gillera u motocross vode?  :toothy3:

Go-Go RUNNER:
 :toothy9:

tako nekako, plako ali sigurno  :laughing9:

x_X_x:

--- Citat: marko_AeRoX - 20 Svibanj, 2010, 15:19:30 ---ja se ne slazem s ovim... ja koristim pirelli EVO i nisam previse zadovoljan s njima... jako im dugo treba da se zagriju i brzo se trose...

--- Kraj citata ---

A ja se s ovim ne slažem, zapravo, zakon fizike se ne slaže s ovim. Ako se guma brzo troši, znači da je poprilično mekana, a poprilično mekanoj gumi ne treba dugo da se zagrije. Novi evo i evo star nekoliko godina ne možeš uspoređivati. Btw, nije samo guma ta koja utječe na grip, i cesta je tu bitan faktor, a naše ceste nisu za pohvalu.  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju