Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Alien Longjia
brega_vz:
promijenjeni cijeli zadnji prijenos..znaci zadnji kotac (FELGA I GUMA) svi zupcaniki..(mali onaj veci i onaj srednji)..al je opet problem sto se cuje zveckanje..to mi se isto prije culo al je otisel naj manji zupcanik..sad je sve zamijnjeno al opet se to dogada..u cem je problem??
JogFromYamaha:
moguce da ti kuplung vibrira ili ti paknice na kuplungu proklizavaju
jesi kad skinuo kuplung i posmirglao ga s finim smirglom da skines onaj glatki sloj s njega?
brega_vz:
skidao ga jesam al nisam nista smirglo..al taj mi se zvuk i prije cuo neg mi se desilo da puca mali zupcanik..zato me brine dal nije opet to..jer kad motor guras ne upaljen jace se cuje neko habanje..a kaj je to neznam ni sam..budem posmirglo pa cu vidjeti..
JogFromYamaha:
daj probaj ga stavit na nogare i okreni zadnji kotac ako ti zapinje moguce je da ti drzi pakna od kocnice zadnje
i daj posmirglaj te paknice i unutrasnjost zvona jer se prasina od remena tam nakupljava i zapece i onda vibrira i cvili tak od 0-20km/h
brega_vz:
ne zapinje nego preskace..dns sam to posmirglo i nije to to..opet taj zvuk se cuje..zvuk ima ko neki stari dotrajali lezaj..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju