Općenito > Generalno o skuterima
kako se kradu skuteri
clutch:
--- Citat: eladio - 27 Kolovoz, 2007, 08:01:41 ---..ostavi otkljucan volan i u 2 secunde ti ga ukradu (ako je talijan mislim) ...malo znam o tome, ali znam da se lako otspoji neka zica ispred, a onda ti ga upale na kurblu bez beda i pozdrav..
sto znaci, ako i je zakljucan volan, ocito ni tada nije neki problem jer i za to postoji neka sema garant..
dodatno osiguranje na disk ili lanac i td definitivno pozeljni.. :glasses9:
--- Kraj citata ---
Zato moj nema kurbluMUA HA HA HA
S.W.A.T.:
ahh...nema ni moj kurblu...drpili su mi je...gamad jedna... :nono: :( :angry7: :hmh:
a sto se tice sigurnosti...ja svoj osiguravam sa lokotom u prednji disk...pa neka ga dize ako ga oce...al ga parkiram di je neko sigurno mjesto...bar se nadam :icon_biggrin:...i ovako mi bravica ne radi...pa mi je to jedini nacin...
clutch:
Ma ne moj nema serijski ugradenu a imam i lanac koji bi morao pilit bar 10 minuta da bi ga prepilio MUA HA HA
X-Thug:
ja svoga dizen priko prekonekoliko skala i zaključan volan i zabijen uz zid tako ni da os nemos ga uzet...a na odgovor kako se kradu skuteri...dođeš sa onim mini viljuškarom šta u večim dučanima ima ili dva tri lika i dignu ga i u prikolicu ili u kombi i aj ća
speed:
najbolje minirat oko motora,pa nek se usudi ga ukrast O0
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju