Općenito > Generalno o skuterima

kako se kradu skuteri

<< < (6/11) > >>

Punisher:

--- Citat: SF2osk - 24 Rujan, 2007, 23:49:40 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 28 Kolovoz, 2007, 13:49:04 ---ahh...nema ni moj kurblu...drpili su mi je...gamad jedna... :nono: :( :angry7: :hmh:
a sto se tice sigurnosti...ja svoj osiguravam sa lokotom u prednji disk...pa neka ga dize ako ga oce...al ga parkiram di je neko sigurno mjesto...bar se nadam :icon_biggrin:...i ovako mi bravica ne radi...pa mi je to jedini nacin...

--- Kraj citata ---

a u p...u strininu na sta su spali .poceli su kurble krast ...od kurbli se pocinje heheh

--- Kraj citata ---
Krasti kurble je prejadno  :angry7: :angry7: :angry7:

Damir 2T:

--- Citat: Punisher - 26 Rujan, 2007, 20:47:04 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 28 Kolovoz, 2007, 13:49:04 ---ahh...nema ni moj kurblu...drpili su mi je...gamad jedna... :nono: :( :angry7: :hmh:
a sto se tice sigurnosti...ja svoj osiguravam sa lokotom u prednji disk...pa neka ga dize ako ga oce...al ga parkiram di je neko sigurno mjesto...bar se nadam :icon_biggrin:...i ovako mi bravica ne radi...pa mi je to jedini nacin...

--- Kraj citata ---

a u p...u strininu na sta su spali .poceli su kurble krast ...od kurbli se pocinje heheh

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

istina  :angry7: al ako je zajebancija onda je zakon,zamislite frenda bjesnog obilazi oko skuta na anlaser nema sanse da upali jer mu naguras celofan od pljugi i kad bi decko na kurblu ohooooo pa nema je  :angry7: :angry7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: samo oprez ako je frend agresivan  :boxing: :violent1: :rofll: :rofll: :rofll:

Damir 2T:

--- Citat: Punisher - 26 Rujan, 2007, 20:47:04 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

SlowRider:
Meni pali na anlaser, tako da mi netreba kurbla :thefinger:

S.W.A.T.:
e a pali i meni...al sad kad ce zima...to nece biti dobro...al eto...sad je na prodaju pa se i jako malo vozim...da ne dizem km...a i da nedo bog bas sad kad ga ocu prodati imam sudar...

a eto...sad kad ga prodajem kupiti cu kurblu...samo to tek stavljam kad ga budem "isporucivao" da mi je opet neko ne mazne...

razmislja sam i o tome da ja drpim nekome drugome...sto je stvarno prelako...al nisam takav tip...znam kako je meni bilo kad mi se to desilo pa ne zelim da se i taj netko ciji je skut tako osjeca...a i nikad nisam krao...pa ne planiram sada poceti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju