Općenito > Generalno o skuterima

kako se kradu skuteri

<< < (4/11) > >>

marko.p:
evo vam teorije mog pametnog starog...fino si kupiš kineza za 4000 kn,nitko ti ga neće ni pokušat ukrast,i onda na godinu tog baciš u mrežnicu i kupiš novi i tako svaku godinu i stalno ćeš imat novi skuter i u 4 godine potrošit ćeš 16000 kn,najsigurnija zaštita od krađe i uvjek novi skuter....nisam to rekao ja već moj tata pa neka me ne napadaju kinezoljupci...

SlowRider:

--- Citat: marko.p - 30 Kolovoz, 2007, 09:21:42 ---evo vam teorije mog pametnog starog...fino si kupiš kineza za 4000 kn,nitko ti ga neće ni pokušat ukrast,i onda na godinu tog baciš u mrežnicu i kupiš novi i tako svaku godinu i stalno ćeš imat novi skuter i u 4 godine potrošit ćeš 16000 kn,najsigurnija zaštita od krađe i uvjek novi skuter....nisam to rekao ja već moj tata pa neka me ne napadaju kinezoljupci...

--- Kraj citata ---

U pocetku i ja nisam vjerovao pricama o kinezima, a poslje, koliko sam se puta uvjerio svojim ocima...rucice kocnica pucaju kao da su bobi stapici, volan stoji u lijevo a skuter ide ravno, s tim da se klima, lijevo desno gore dole, ne rade instrumenti, nakon 136km, zahrdjali vijci nakon 1g., i serijski, nisu predvidjeli da na Baotianu sa 2 osobe blatobran straznji dodje do auspuha i onda se topi blatobran, to su rijesili valjda na najnovijem baotianu...

veliki:
najbolje imat kombinaciju alarm+lanac+disc lock....a ni mine nisu loša ideja ;D
[/quote]
2 xpensive
ja mogu svog rotwajlera zavezat pokraj skuta. pa se ti približi :)
[/quote]

najbolje jahat na rotvajleru kroz grad, baren je jeftinije održavanje :laughing7:

filiplatinovicz:
avioni se ne otimaju na zemlji, kad su ogromni, nego kad su u zraku, kad su mali... tako se i skuteri kradu kad su jaaako daleko. :glasses9:

vlatko:

--- Citat: filiplatinovicz - 23 Rujan, 2007, 21:20:00 ---avioni se ne otimaju na zemlji, kad su ogromni, nego kad su u zraku, kad su mali... tako se i skuteri kradu kad su jaaako daleko. :glasses9:

--- Kraj citata ---
Sorry, ali ne razumem! Kako mislis skuteri kradu kad su jako daleko?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju