Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 big problems or not?

(1/4) > >>

lucky_boy:
Pozdrav! Ja i kolega jucer odlucili da se malo provozamo na mom runneru starom 2 mj. do Zupanje na moto susret. Krenili smo, kad ono nas dvojica pun gas idemo 68  ??? Malo kasnije isto pun gas 81 km/h. No dobro - valda je zbog nizbrdice i zbog vjetra ::)...Dođemo tamo i parkiramo skut na suncu, odgledamo trke, vratimo se, sjednemo i on nece brze od 50, sve da bi brzina spala na maks.38 km/h. Normalno navuce do 30 i onda kao da ga nest gusi, iz auspuha proizlazi drugi zvuk, kad da  "bljuje" nest. Dođu likovi koji se razumiju u skutere, kazu da nisu tako nikad imali. Nakon nekog vremena on opet ide 75  nece brze. I evo sad nest slabo vuce, u startu dam gas i tek nakon 3 sec povuce, al to mi je sve nekako jadno, nema trzaja kad se doda gas. Ja vas pitam sta je to bilo i kako da se to ispravi? Planirao sam da uzmem zx i sad sta jos s njim da kad dodam gas da on ima trzaj?
Pisite

speedburn2:
jel skut nov ili polovan, bas i nisam siguran ali mozda ti je karb zastopan   :icon_thumright:, i meni tako nekad zna bit s mojim danas idem cistit karb 

P.A.L.A.C:
rastavi karb, i operi ga cijelog onako fino u bengi, sve ispusi kompresorom, i obavezno dizne skini i ispusi, sve slozi nazad, pa javi...

99% je do karba.

Benjamin:
Ili do auspuha.Ak je model s katalizatorom mozda se poceo raspadati pa ti udeu  granu od auspuha pa nema protoka pa nece ic pa kad prodes preko neke rupe pa se strese malo pa opet proradi pa ide pa tako svako malo.

Probaj najprije karb ak to nije skini spuh pa malo protresi ak se unutra nesto cuje kotrlja amo tamo onda se raspao katalizator kupi si rezo spuh ZX najbolje.

Tak je meni bilo na Gileri DNA kad sam imao.Skinuo spuh nekaj zveckalo i metnuo ZX i problem rijesen ibo kasnije prepolovio psuh i katalizator se raspao.

Tommek:
ako je now runner mora 81 ici sa dvojicom...
nego ovo ša kazes da ti ne prima gas,meni je isti qjurac kad povucem do kraja...
stvar je u tome da on mora navuci određeni broj okretaja kako bi povukao kak treba...u ovom slučaju to je 7k...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju