Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna vol.2

<< < (3/8) > >>

Luka 0101:

--- Citat: animatrix - 17 Svibanj, 2010, 16:16:40 ---radilica sa roxa mislim da ne pase, razliciti je promjer osovine. karb 19mm, kad vec slazes, slozi kako treba..
spomenio si LC, di mislis hladnjak ugurati?

--- Kraj citata ---
na umu su mi 2 mjesta..
1. dole maknuti onu crnu plastiku iza kotaca, stavit neku zastitnu mrezicu i tamo stavit hladnjak..
2. maknut jedan far pa ovu to sve malo oblokovat i tamo stavit hladnjak

Faba:
Ostani na luninoj ser. radilici i AC hladenju,toplo preporucam :toothy11:

Ljepo bu mu lego roxov sekundar,samo neznam kolko % je produzenje,treba Alfu pitat  ;D

Aleks:
Ako mislis stavljat radilicu od roxa, budi spreman na sljedece modifikacije:
- konus(adapter) na strani magneta
- kompletno kvacilo alnasera od minarellija ti treba, ako ti cura ne misli kurblat  :toothy3: Za bendix neznam dal je isti.

Luka 0101:

--- Citat: Faba - 17 Svibanj, 2010, 16:22:39 ---Ostani na luninoj ser. radilici i AC hladenju,toplo preporucam :toothy11:

Ljepo bu mu lego roxov sekundar,samo neznam kolko % je produzenje,treba Alfu pitat  ;D

--- Kraj citata ---
zasto AC? mislim pitam samo...

--- Citat: Aleks - 17 Svibanj, 2010, 16:24:22 ---Ako mislis stavljat radilicu od roxa, budi spreman na sljedece modifikacije:
- konus(adapter) na strani magneta
- kompletno kvacilo alnasera od minarellija ti treba, ako ti cura ne misli kurblat  :toothy3: Za bendix neznam dal je isti.

--- Kraj citata ---
a bog mater...
jel ima neka aftermarket radilica a da je bolja od serijske za lunu? 10 mm bolca

Faba:

--- Citat: Luka 0101 - 17 Svibanj, 2010, 16:27:14 ---zasto AC? mislim pitam samo...
a bog mater...
jel ima neka aftermarket radilica a da je bolja od serijske za lunu? 10 mm bolca

--- Kraj citata ---

Neznam kakvo hladenje mislis ima??Kupit bosh vodenu pumpu,stavljat nove blokove ili nesto skroz deseto??Mislim da stvarno nema potrebe ako ti nije vazno da izvuces max iz Replice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju