Tehnički kutak > Tehnička pitanja

leo vince TT...obrtaji??

<< < (3/4) > >>

animatrix:
zasto mnoziti?
nije isto sto neki mjere okretaje na serijskom skuteru, dok drugi na 70cc kitevima... 6800rpm je rezonancija na 70cc kitu, dok na serijali 8100..

Crazy Kuree:

--- Citat: animatrix - 17 Svibanj, 2010, 18:09:56 ---zasto mnoziti?
nije isto sto neki mjere okretaje na serijskom skuteru, dok drugi na 70cc kitevima... 6800rpm je rezonancija na 70cc kitu, dok na serijali 8100..

--- Kraj citata ---
pa eto podesi na 6800 u ubrzanju pa ćeš vidjet kako ide dobro  :laughing6:, piše na čemu je mjereno i na to treba gledat, kit kad se stavi onda najveću snagu ima na još više obrtaja. Treba množiti i ta formula je skoro pa točna

animatrix:
pregledao sam te neke grafove u vezi zx-a i tt-a, a ima i u sticky-u onaj poljski test auspuha na mina lc, tamo na 8100 vrti zx-a ak se ne varam... da je reza na 6800 onda bih komotno mogao ostaviti serijske rolice, sto nije bio slucaj, trenutno imam upola lakse rolice od serijskih..

Giz:
Dakle, da ponovimo što je napisano u mojim prijašnjim postovima. Nije navedena maksimalna snaga ali je jasno rečeno da je tu početak rezonancije a vi to tumačite kako vam god paše.
Isto tako sam rekao da se testovi poklapaju sa real life situacijama pa i iz toga izvucite zaključke kako vam god paše.

A sad je već sve malo jasnije, jel tak?  :icon_biggrin:

MaXoVaC:
sad je vec sve jasnije...
hvala... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju