Tehnički kutak > Tehnička pitanja
novi klip i karike
Crazy Kuree:
--- Citat: suman_aprilia - 16 Svibanj, 2010, 17:41:28 ---ja imam aerox-a stavio sam polini sport polini speed control polini kvacilo i remen..i zx-a razradio sam kit 460km samo gas do 50kmh max i kit vozi bez greske vec preko 10000km...pa ti razmisli sta ti je bolje...
--- Kraj citata ---
pa mogo si i do ti 10000km vozit 50 km/h. uopće nema potrebe toliko razrađivat, isto bi prešo i da si 100km razrađivo, bit je u tome da se karika malo potroši tj ulegne u cilindar, a na cilindru nestanu tragovi honanja
Kamba:
.....ispod 250 km lagane vožnje nemožeš razradit cilindar.....šta pričate gluposti 5 minuta u leru i gas....nekom se neda vozit laganini pa odma stisne i skrati vijek trajanja motoru upola......
luna500rr:
--- Citat: Miroslav Kamba - 16 Svibanj, 2010, 19:51:39 ---.....ispod 250 km lagane vožnje nemožeš razradit cilindar.....šta pričate gluposti 5 minuta u leru i gas....nekom se neda vozit laganini pa odma stisne i skrati vijek trajanja motoru upola......
--- Kraj citata ---
Ja svoga u 90km razradio po upustvima za malossi gus, alu cilindar nov se razradi u 50km, karika ili karike kad se promjene samo na leru malo da 'legnu' i km dva iz sigurnosti, 250km je 5 radnih sati minimalno pri malom gasu, neki setupi toliko i nerade
Deny:
Gusani je kvalitetni i duze traje ,ali sa aluminijumskim bolje ide i manje traje :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: Deny - 16 Svibanj, 2010, 20:13:46 ---Gusani je kvalitetni i duze traje ,ali sa aluminijumskim bolje ide i manje traje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nemora znaciti, pogledaj npr ivanim-ov nrg presao 25tkm s malossi replicom, nekome ni trophy netraje preko 15tkm...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju