Tehnički kutak > Tehnička pitanja

piaggio zip-remen i mikro remen

<< < (2/3) > >>

oki1983:
to se trazilo!hvala puno!

NRG_Power:

--- Citat: dario007 - 16 Svibanj, 2010, 14:43:40 ---originalni remen bi trebo bit oko 17,17.5 kad je nov,ja ti preporučam da si uzmeš topov remen,dobit ćeš malo bolji start i oko 5 km/h na krajnjoj,remen košta oko 180 kn,bar je takav za typhoona al ak se ne varam na pakiranju i zip piše...

--- Kraj citata ---

a jeli isto novi original za nrg-a 17,5 mm jer mi je jedan rekao da ga mijan kad je ispod 17,5mm a moj izgleda kao nov

a to je top performance marka ili???

dario007:
da da marka je...na energiju je širi remen,mislim da je 18 orginal a 18.5 kevlar...
ak ti je 17.5 mislim da bi ga trebo promjenit...ja sam svog na tph-u promjenio kad je 15 bio...hehe
zadovoljan sam jako s topom...imo sam i malossi al s njim imam rupu od 40 do 50 i oscilacije okretaja...

NRG_Power:

--- Citat: dario007 - 16 Svibanj, 2010, 17:24:21 ---da da marka je...na energiju je širi remen,mislim da je 18 orginal a 18.5 kevlar...
ak ti je 17.5 mislim da bi ga trebo promjenit...ja sam svog na tph-u promjenio kad je 15 bio...hehe
zadovoljan sam jako s topom...imo sam i malossi al s njim imam rupu od 40 do 50 i oscilacije okretaja...

--- Kraj citata ---

znaci najbolje bi bilo kad buden uzima novi remen uzet od top performansa a koliko dode novi i znaci moj je spreman za mijenjanje

wonderkid:

--- Citat: NRG_Power - 16 Svibanj, 2010, 17:56:37 ---znaci najbolje bi bilo kad buden uzima novi remen uzet od top performansa a koliko dode novi i znaci moj je spreman za mijenjanje

--- Kraj citata ---
novi ti je 200kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju