Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gillera Runner SP50 - setup pitanje??

(1/3) > >>

predatorVR6:
Pozdrav svima!

Ovako zanima me nešto u vezi set up-a na runneru!
Kupljen je s 20 000 km i sa serijskim auspuhom....motor je isel ok...odmah od malih obrtaja je vukel pa sve do kraja....ali mu je max brzina bila 75 km/h. Nije imao neko pretjerano jako ubrzanje ali je dobro vukao u brijeg!

Prijatelj je s skuterom na poklon dobio Malossi Racing auspuh...kad smo njega stavili...skuter je isao..i jos ide 98 km/h (po satu) ali je problem bio u kretanju i u brijegu....više nije vukao iz malih obrtaja...nego se motor morao zavrtjeti do 7 000 obr/min te je onda ludo povukao...a u brijegu kad su obrtaji pali ispod 7 000, motor se zadušio i jedva je išel!

U cemu je problem...znam da je auspuh malo "prejak" za 50ccm.... sad me zanima kaj napraviti??

wonderkid:
kad si taj spuh stavio onda si vjerojatno bacio i tvrde federe na kvacilo,ali prejak je taj spuh za serijalu jer trazi okretaje koje mu serijala nemoze dati,cak ni base kitovi

Kamba:
....stavi lakše rolnice i nebi trebo imat problema....barem za gram lakše.... :icon_thumright:

LukyGS:
Stavi naj tvrđe federe kvacila,1.5g do 2grama lakše rolice motor bi trebao ponovo dobro ic!.

predatorVR6:
Ok! Hvala vam! Samo da vas jos pitam...koje su gramaže orginalne rolice?

I dali ce opcet motor ici 90 km/h...tj....dal mu se nece max brzina smanjiti?

i jos me zanima da sad stavim zx-a....dali bi sve ostalo isto i max brzina i snaga u brijegu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju