Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aerox ne pali!!!

<< < (4/6) > >>

runner_17:
kos sto svi kazu provjeri karike,obavezno promjeni svjecicu i kad iduci put budes probo palit motor zacepi dovod zraka na frgi rukom

oki1983:
meni je svijecica bacala iskru,upalio bi skut,vozio se 2min i onda bi se zagusio.....promijenio svijecicu i sve 5,to ti je bar najjednostavnije.
meni na zipu kurbla full lagano ide ,skuter ima 22000km,sigurno je izgubio kompresiju,ali i nakon 5mj stajanja upali,ako ne iz prve,iz trece 100%!

wonderkid:

--- Citat: oki1983 - 16 Svibanj, 2010, 13:11:05 ---meni je svijecica bacala iskru,upalio bi skut,vozio se 2min i onda bi se zagusio.....promijenio svijecicu i sve 5,to ti je bar najjednostavnije.
meni na zipu kurbla full lagano ide ,skuter ima 22000km,sigurno je izgubio kompresiju,ali i nakon 5mj stajanja upali,ako ne iz prve,iz trece 100%!

--- Kraj citata ---
kazes upali uvijek treci put iz prve ;D

Luka 0101:

--- Citat: runner_17 - 16 Svibanj, 2010, 13:10:47 ---kos sto svi kazu provjeri karike,obavezno promjeni svjecicu i kad iduci put budes probo palit motor zacepi dovod zraka na frgi rukom

--- Kraj citata ---
zsato bi stopao ako mu se cyl puni benzinom..

runner_17:
to sam mu reko zato sto se i meni isto to desavalo punio mi je cilindar bengom i nije htjeo upalit kad sam zacepio zrak odma je upalio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju