Tehnički kutak > Blokade

kako napraviti el. blokadu na speedfight2?

(1/3) > >>

S.W.A.T.:
evo ovako...vjerojatno vec negdje ima neka tema o ovome pa se ispricavam unapred...ali sve ove teme o blokadama sam malo citao i gledao al ne kuzim bas previse :icon_scratch: :toothy9:
pa vas molim za pomoc...
prvo mi molim vas reciti kolko kosta jedna elektricna blokada...tipa da je mozes upaliti i ugasiti po volji...(kad se desi ono sto se desilo igoru pa da je ukljucim da nemam problema sa tim)??(i molim vas stavite neki link di se blokade prodaju)
isto tako sam vidio da se te blokade mogu i same doma napraviti...al posto neprckam puno po motoru molio bi vas da mi to malo vise pojasnite...kako i gdje to napraviti...

hvala unaprjed

speed:
javi se meni na pm pa ti je prodam,imao sam je na svom i funkcionira odlicno,mogu ti napravit nekoliko komada ako hoces :icon_thumright:

S.W.A.T.:
a jel mi moze neko staviti link na neku stranicu di ima za viditi el. blokade za SF2...tipove, kolko kostaju, itd?pa da malo pogledam :icon_biggrin:

igor.sb:
ako vec neces ove home made

onda uzmi ovo cijena 350kn, salju postom

http://www.limitron.inferno.hr/?page_id=35&language=en

S.W.A.T.:
a di ima onih sa daljinskim paljenjem...jer ja bi mozda ipak najrade takvu...pa da nemoram brinuti oce me viditi da pritiscem tipku...kad me zaustavi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju