Općenito > Propisi

potvrda o cestarini !!

(1/4) > >>

kristijanSR70:
od sad po novom zakonu kad se registrira skuter koji ima više od 50ccm (znači da nije moped) mora se imat ta potvrda koja se kod prodaje daje novom vlasniku, tj vlasnik koji kupi od nekog npr vxr a nema tu potvrdu novi vlasnik nemože prepisat na sebe skuter niti ga regat dalje, nego mora ići tamo gdje je taj motor prijavljen i vadit tu potvrdu.....znaci uz kupoprodajni ugovor i porez treba i ta potvrda bit, inače ako neko kupi skuter bez te potvrde, mora ju sam ići vadit ili se moze jeba....t..

ja sam ju dobio jučer

wonderkid:
sama sranja izmisljaju :jerk: :jerk:

apriliatuner:
otkud to sad,nisam nigdje čuo ništa o tome,znači to se treba izvadit,u mupu il gdje?jel nije da ako platiš reg,automatski je plaćena,jel nije?  :icon_scratch:

SlowRider:
istina, mora se imati ta potvrda, isto vrijedi i za automobil  :icon_thumright:

kristijanSR70:
ovako ako kupujete motocikl ili skuter (ali iznad 50ccm) od vlasnika od kojeg ga kupujete morate traziti tu potvrdu, ako ju on nema morate otić izvadit u njegovom mjestu/gradu tu potvrdu, ili ako je on nedavno bio na registraciji trebao je dobit tu potvrdu i čuvat ju i vama dat, inače nemoš regat ni prepisat na sebe motor......ili auto sto slow kaže

neznam točno ali ja mislim da se ta potvrda dobiva u stanici za tehnički pregled jer sam ju i sam tamo dobio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju