Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Runner Vx 125

<< < (5/13) > >>

igor.sb:

--- Citat: loris46 - 14 Svibanj, 2010, 23:53:08 ---ima veze...jer je sam sebi servisirao skuter za utrke..

--- Kraj citata ---

lol

i tvoj razlog sjebanim brtvama je? losa sreca? il te brtve ne vole?

G.B.S.:
Hvala, znaci karb. ostaje isti.
A ako je gore znaci taj cilindar 209, malossi bregasta, malossi primar i sekundar.... Koje oprugice moram stavit na delta kvacilo i kakav centralni feder? jer sad mi nece da krene na startu, pocme se trest i onda krene. I koju gramazu rolica u multivar 2000?

loris46:
ne..neznam do cega je...
a sad dali me brtve vole..pitaj ih..

speed:

--- Citat: duje87 - 14 Svibanj, 2010, 15:58:17 ---ima al nista bitno za swap na vxra,tj jos bolje je da ostane od vxa....provaj stavit cdi od vxra na vx 125,pa ces vidit razlike :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma sve je to ok...ja imam ok vx-a cdi

--- Citat: loris46 - 14 Svibanj, 2010, 19:48:28 ---ja sam stavio klip i clindar 200 na svog vx-a..i mogu reci samo problemi..jer sam trebao jos staviti bregastu, getribu i sekundar...3 puta mi je brtva propisala..svenu sam rekao za to..
tako da ja vise nikada nebi isao to raditi..za te pare koje sam upucao, mogao sam komplet od vxr-a masinu kupit..

--- Kraj citata ---
to nije ok slozeno samo,a dekompresor nisi stavljao???
a posto si na moru mora paliti bez jbm ti ako je slozeno kak spada :binkybaby:

marko209vx:
@ loris...to samo znaci da ti netko nije to dobro slozio...nemoguce da brtva propisa 3 puta, vjer je propisala jer se motor pregrijavao...bregasta? motor savrseno radi i bez nje...dekompresor? motor savrseno radi i bez njega ako je akumulator kvalitetan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju