Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vatra na fergazer???
bosko_matica:
evo relativno sam novi u "slaganju" skutera pa me namojte odma popoljuvat ak nes nevalja... :toothy3: ...cito sam dosta na forumu o turpijanju cilindara pa me to zainteresiralo pa odlucio i ja to isprobat al na serijskom cilindru jer mi njega nije steta zaje...!!! radio sam po jenningsovim formulama i isturpijo cilindar da dobijem tajminge 184 stupnja ispuh(poliran) i 127 prelivni kanali i za 2 stupnja sam zakrenuo paljenje! Skuter kolko tolko fino radi i prima jebeno gas(sta inace kod pezoa nije slucaj) ali kad mu 3-4 puta uzastopno dam ful gas i oduzmem ga baci mi vatru na fergazer i to ne malo vec jedno 10 centi od fergazera i kad ga drzim duze vremena na ful gasu pocne pucat iz auspuha...zasto????jel do cilindra ili????
znaci prerađeni su blokovi,ispuh 184,prelivni 127,+2 stupnja paljenje, nardo, mikuni 20, prirubnica homemade, ngk br8hs...
p.s. nebi to meni tolko smetalo nego mi obrve jutros skoro zapalilo paaa... :angry9:
aprilia area 51:
to sto ti puca na spuh ti je mozda svjecica...uzmi ngk br9hs....
doritos:
nikada cueo da baca vatru na frgu...??
frti:
neznam za skuter al kod auta je to normalno kad se naturpija,posebno kad su 4 karburatora montirana,zna se dogodit da baci vatru......al ne toliko često
ivanm:
vrati paljenje nazad na stock pa probaj.. izgleda da prelivni kanal ostaje otvoren kad je iskra na svječici, to je jedini način da dospije vatra na usis..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju