Općenito > Maxiskuteri

Dvojba x-max 250 ili xevo 300ie ?

<< < (2/3) > >>

sanatorium:
max brzina na kymco downtown 300 je 150km/h i cjena mu je oko 38-39000kn ako usporedis so nexus 300 cjena je tu negde a kymco je jaci i je vide skut za krstarenje znaci nije za sportski stil voznje nego je bas udoban i dobar za duze putovanje

evo test downtown na koj je sve kazano u detalje cak je i pola skut rastavjen i svje je dobro objasneto ali je na kineski jezik zato koristi google transelate na zadnu stranu pise da max brzina je od 150 do 155 zavisi od uvjete

http://www.jorsindo.com/?p=22&page=15

max brzina yamaha x-max 250 je 140km/h ( tako pise u test na motopulsa ) ali zato je manji od downtown i je laksi oko 15kg

http://motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T078/078UT_Skuteri_vel_kotaca.pdf

eladio:
Osobno sam vozio x-maxa po cuki preko 150 , a imao je nepunih 1000km i jos je bio u "razradi" i duboko sam uvjeren da ono sto sam cuo od nekih ljudi da su ga mjerili GPSom da ide 150 da je istina..

Iako 145 ili 155 i nije neka dilema... i po tome nebi trazio pobjednika, kao ni po razlici od 400kn za registraciju, iako ostaje cinjenica da je kymco najskupkji u klasi, a ni na to nisam navikao, jer taj brand jos nema takav status , bar kod nas, da bude najskuplji  :toothy11:

Valjda cu dobiti na test downtowna , pa cu imati konkretno subjektivno misljenje, jer drugacije tesko mogu reci nesto pametno  :redface:  :toothy3:

SRAD:

--- Citat: eladio - 12 Svibanj, 2010, 20:16:03 ---Osobno sam vozio x-maxa po cuki preko 150 , a imao je nepunih 1000km i jos je bio u "razradi" i duboko sam uvjeren da ono sto sam cuo od nekih ljudi da su ga mjerili GPSom da ide 150 da je istina..

--- Kraj citata ---

Po GPS-u vjerovatno nizbrdo uhvati pravih 150 ali po pravcu ne ide nikako više od pravih 140.

eladio:
Ma treba vidjet i downtowna po GPSu..  :icon_thumright:

Uglavnom oba su brza, i bilo bi logicno da je downtown s obzirom na 50% više KSa , dakle s 10KSa više, da je dosta bolji i u ubrzanju i u krajnjoj..
E sad, čak sam čuo da je sporiji u ubrzanju, a evo ni krajnja nije neka velika razlika.. Što mi nekako nema smisla  :icon_scratch:

Zato čekam test da dobijem pravo subjektivno mišljenje , i u biti najviše me interesira kakva su mu vozna svojstva , da li je i tu sustigao/prestigao x-maxa..  :redface:

sanatorium:

--- Citat: eladio - 13 Svibanj, 2010, 08:27:26 ---Ma treba vidjet i downtowna po GPSu..  :icon_thumright:

Uglavnom oba su brza, i bilo bi logicno da je downtown s obzirom na 50% više KSa , dakle s 10KSa više, da je dosta bolji i u ubrzanju i u krajnjoj..
E sad, čak sam čuo da je sporiji u ubrzanju, a evo ni krajnja nije neka velika razlika.. Što mi nekako nema smisla  :icon_scratch:

Zato čekam test da dobijem pravo subjektivno mišljenje , i u biti najviše me interesira kakva su mu vozna svojstva , da li je i tu sustigao/prestigao x-maxa..  :redface:

--- Kraj citata ---

da ali treba da se uzme i obzira da downtown je 15kg tezi od xmax

i da ubrzanje je puno bolje kod downtown

0-100kmh downtown 7.5s ( dole u komentar pise da sa jakocom postize 140kmh , za 150kmh mu treba malo vide vreme , a 160kmh moze da postigne na blagoj nizbrdici  )

x max 0-100kmh mu treba oko 11s

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju