Ostalo > Motocikli

Yamaha xtx,yzf ili Derbi Mulhacen (125ccm) ?

<< < (4/7) > >>

pixa.93:
ja imam xta i onako je malo slabasniji.ma za tebe ko curu ako oces 125 ccm je najbolji vx.skuter a ne ovako nest na brzine.vjeruj mi. i samo gore neki top da se cuje i to je to

mopsy58:
ne,ne..ja hocu bas motor...citav zivot od kad znam za sebe vozim skutere...i nesto motora na brzine...
sad hocu bas 125ccm.
a sto si mislio s tim da je derbi sad u problemima?

pixa.93:
otkupio ga je piago pa sad jos nije sve doreceno kak spada.tak je barem bilo prije mjesec dana dok sam ja zvao

istipa622:

--- Citat: mopsy58 - 13 Svibanj, 2010, 20:30:56 ---ne,ne..ja hocu bas motor...citav zivot od kad znam za sebe vozim skutere...i nesto motora na brzine...
sad hocu bas 125ccm.
a sto si mislio s tim da je derbi sad u problemima?

--- Kraj citata ---

Ma nikakovi problemi više Derbi stoji kao nikada prije otkako ima novog distributera...evo kod nas u Karlovcu u Amitradeu ima svih Derbijevih skutera i 125-ica ...svi lijepo parkirani ispred dučana, a u dolasku su i oni jači.
Bas sam danas isao po nove rolice pa sam malo razgledao sve to i mogu reč da mi se novi GPR 125 prilično dopada...dosta je veči od yzfr-a.

pixa.93:
a vidis prije mejsec dana je biolo koma.ovi u ducanima su govorili da je u jako losem stanju.jel znas mozd kolko nova senda baja 125 kosta ili onaj drd 125

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju