Tehnički kutak > Tehnička pitanja
BB blokada?
SPecial:
Zanima me moze li se BB agregat (180 2T) limitirati na 50km/h samo šajbom na ispuhu?
Ako se moze,kakve bi to posljedice imalo na hlađenje,grijanje,ispiranje,bi li prljalo svjecicu itd?
animatrix:
mislis li ici na tehnicki s njime?
ja bih u tom slucaju se pozabavio sa puno stvari, otpustio bih sajlu karba, da ne otvara 100% klipic, zastopao ispuh, stavio sajbu u variomat i eventualno jos onu jednostavnu blokadu za okretaje, da ne preskoci 50 dok je zablokiran vario
SPecial:
Ne,ne zelim to,zanima me iskljucivo odgovor na moje pitanje.
To sam i ja planirao,ali to nije nikakvo rjesenje.
igor.sb:
--- Citat: animatrix - 11 Svibanj, 2010, 23:27:37 ---mislis li ici na tehnicki s njime?
ja bih u tom slucaju se pozabavio sa puno stvari, otpustio bih sajlu karba, da ne otvara 100% klipic, zastopao ispuh, stavio sajbu u variomat i eventualno jos onu jednostavnu blokadu za okretaje, da ne preskoci 50 dok je zablokiran vario
--- Kraj citata ---
bb s 1/4 gasa ide preko 50, sajba u variomat, ne znam, to se onda toliko dere i vrtilo bi se, ja bi se bojao da mi se ne razleti sve
gogo180 s foruma je zacepio vise od pola dovod zraka na gfilteru i uplailo mu je, trokalo je i sve al nije islo preko 50, pa probaj
nemoj sad napisat e imam gljivu ::)
SPecial:
Hahahahahahah,nisam glup,shvatio sam na sta si mislio pod smanjivanjem usisa.
Zanima me bas za ispuh,zna li itko moze li se dobiti 50km/h samo zatvaranjem ispuha?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju