Općenito > Generalno o skuterima
Runner sp125-dali vrijedi 9000kn???
Mr J:
Navodno taj skuter ima nesto bolje blokove za tuniranje nego 180ka...
Kao sto je netko vec spomenuo 172ccm kit, malossi ili polini + duzi prijenos + veci karb ima da jede asfalt!!!
za te novce se isplati uzeti, ionako ces mu mijenjati termo grupu... bitno ti je da je sve ostalo dobro sacuvano, kilometri u vecini slucajeva nisu bitni... :icon_thumright:
MARINO:
--- Citat: Mr J - 24 Kolovoz, 2007, 22:49:34 ---Navodno taj skuter ima nesto bolje blokove za tuniranje nego 180ka...
Kao sto je netko vec spomenuo 172ccm kit, malossi ili polini + duzi prijenos + veci karb ima da jede asfalt!!!
za te novce se isplati uzeti, ionako ces mu mijenjati termo grupu... bitno ti je da je sve ostalo dobro sacuvano, kilometri u vecini slucajeva nisu bitni... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kako nisu bitni??Moje misljenje je da cu na 30000km morat mijenjat termo grupu ako ne i radilicu,ipak je to 125 2t a njega uzimam samo zato jer ne mogu vise od 125ccm a i to je runner,i na njega pasu masine od svih runnera jacih od 125 pa uvijek mogu mijenjat a kit ne dolazi u obzir
Mr J:
--- Citat: MARINO - 25 Kolovoz, 2007, 13:51:27 ---kako nisu bitni??Moje misljenje je da cu na 30000km morat mijenjat termo grupu ako ne i radilicu,ipak je to 125 2t a njega uzimam samo zato jer ne mogu vise od 125ccm a i to je runner,i na njega pasu masine od svih runnera jacih od 125 pa uvijek mogu mijenjat a kit ne dolazi u obzir
--- Kraj citata ---
Onda sam krivo shvatio, mislio sam da ces odmah stavljati kit pa sam zbog toga rekao da kilometri i istrosenost termo grupe nisu bitni...
samo nekada zna skuter od 30 000km biti ocuvaniji od onoga koji ima 11 000 km ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju