Tehnički kutak > Tuning skutera

Produzena getriba?

(1/7) > >>

wonderkid:
na Roxa bih stavio nesto oko 10% produzenje sekundara,imam kit i sve dobro postelano uz serijski spuh sa katalizatorom i ide mi ovako 90 ali kod dode do 90 jako okretaje napuno,nekad cak preko 10k rpm sa serijskim spuhom dok je sa tt znalo i preko 11rpm,imam serijski vario,znac dal bi produzenim sekundarom rijesio problem da nebudu tako veliki okretaji na krajnoj brzini,inace bio bi zadovoljan kad bi s 10% produzenje sekundara dobio 2 kmh krajnje a okretaje na toj brzini smanjio za 1000rpm

walkay:
Ako vec stavis, stavi duzi sekundar barem 15%! Okretaje ces popravljati sigurno, jedino ce ti sjebat start!

wonderkid:

--- Citat: walkay - 11 Svibanj, 2010, 22:49:51 ---Ako vec stavis, stavi duzi sekundar barem 15%! Okretaje ces popravljati sigurno, jedino ce ti sjebat start!

--- Kraj citata ---
ma nece mi toliko pohabat start,zato i trazim sekundar oko 11%,inace nemam oscilacije u okretajima,dali cu poslije produzenja trebat lakse ili teze rolice

3alfa3:

--- Citat: wonderkid - 11 Svibanj, 2010, 22:40:20 ---...ide mi ovako 90 ali kod dode do 90 jako okretaje napuno...

--- Kraj citata ---

Stavi dulju getribu. Prevrtavanje na krajnjoj znaci da motor jos ima snage, ali ga getriba ogranicava da ide brze. Rolice ces ili ostaviti ove koje imas ili staviti nesto lakse

walkay:
Morat ces lakse staviti, ali vidjet ces! Ja sam prije sekundara imao 6.7g, kad sam stavio sekundar morao sam staviti 6.3g, i sredio sam ponovo start!
Sa starim rolicama nisam imao nikakav start! Morat ces isprobavati!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju