Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem potrosnja
3alfa3:
--- Citat: PanicStrike - 11 Svibanj, 2010, 19:31:42 ---To je po njegovoj proceni... Pa i tera ga full gas sigurno...
--- Kraj citata ---
Tero sam i ja svog NRG-a na serijali sa ZXom full gas pa je trosio 4 ili malo manje, a ima me - 192cm i 90kg.
Odprilike bi ovako rekao:
-serijski skuter bez blokada - 3,5 litre
-serijski skuter sa rezo spuhom - 4 litre
-base kit i rezo spuh - 4 do 4,5 litre
-slabiji midrace i rezo spuh - 5+ litara
-midrace - 5.5-6.5 litara
-high end - tu se ne pita koliko trosi
S napomenom da bi base kit ako se vozi pazljivo mogao trositi ko serijala.
Inace, moj Z750 trosi 5.5 ako pazim, a 6,5 ako ga vozim vrlo brzo, ali ne cijelo vrijeme nego mjesavina grada + malo izvan (ali svaki start do 100 km/h ispod 6 sekundi, a brzina cesto preko 150 km/h). Ukupni prosjek je 6.2 litara jer sam u 2820km potrosio ukupno 175 litara. I najgore od svega, Z750 je poznat kao rastrosan....
PanicStrike:
Dobro...
animatrix:
frendu nrg preko 5L trosi, je da je pun gas voznje, ali i ja mislim da je puno za serijski cilindar..
wonderkid:
stavi se nekoliko broja manja dizna i spusti se igla za koji zarez ali se onda mora gledati boja na svjecici,ako skuter ide super s tt-om onda ne mjenjati rolice(uvijek se mogu staviti malo teze rolice da budu manji okretaji te da se laksi drzi putna brzina ali onda vjerojatno gubis starta)
junior:
Imam i ja pitanje-sorry ako je u tvojoj temi, al da ne otvaram istu temu ponovo :)
imam nrg-a 2003 godiste serijala....
trosi 4,5 L na 119 km....
jel to ok??
prosle sezone sam mogao napravit s istom kolicinom benge cca 130 km....
P.S kad vozim motor onda ga vozim to znaci pun gas svugdje samo malo pustanje gasa na zavojima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju