Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem potrosnja

<< < (6/9) > >>

Jump33r:

--- Citat: Gilera_Vk - 09 Rujan, 2010, 21:06:09 --- A sta, da stavim 4.8 (te sam cuo da dolaze s njim za piaggio) onda bi mi opet porasla, logicki, kazes tebi 4.5lit trosi.

Neznam, ovak mi fino ide s tim 5.5gr, bojim se da mi to bude prelagano.  A koliko ti nabere po njegovom km satu??

--- Kraj citata ---

Koliko ja znan sa zx-on se dobiju negdi oko 6,5 grama.. mozda koji gram manje...ispravite me ako grjesim...  :icon_scratch:              :binkybaby:

wonderkid:

--- Citat: Gilera_Vk - 09 Rujan, 2010, 21:06:09 --- A sta, da stavim 4.8 (te sam cuo da dolaze s njim za piaggio) onda bi mi opet porasla, logicki, kazes tebi 4.5lit trosi.

Neznam, ovak mi fino ide s tim 5.5gr, bojim se da mi to bude prelagano.  A koliko ti nabere po njegovom km satu??

--- Kraj citata ---
lakse rolice,veci okretaji i s time potrosnja,naravno da ti se potrosnja poveca kad stavis rezo spuh

pm_xtech 59:
To je normalna potrošnja nemoraš se niš brinut... :nono:

Gilera_Vk:

--- Citat: wonderkid - 09 Rujan, 2010, 21:13:46 ---lakse rolice,veci okretaji i s time potrosnja,naravno da ti se potrosnja poveca kad stavis rezo spuh

--- Kraj citata ---

Odlicno,vidis dizna je 64 na airbox, razmisljam da stavim malo vecu max 68 jer mi na full gasu zagusi malo pa moram malkice otpustit gas da dobijem maksimalnu krajnju brzinu! Sto mislis o tome?? Svjecica je odlicne boje.

bt:
evo da ne otvaram novu temu
isto iman problem sa potrosnjom dakle iman neosa sa zx-om i polini speed kontrolom i trosi previse
trosi 7 l
sta da RADIM  :mad0260:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju