Ostalo > Motocikli

Megelli 125m info

<< < (2/4) > >>

sova777:
hvala ljudi, al to sam i ja znao :D haha...ma zanimalo me jel neko mozda ima takav motor...pa jel dozivio s njim nekakav kvar ili nesto...vald nisam pogrijesio sto sam ga uzo  :dontknow:

mopsy58:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,99163.0.html

ovdje o njemu imas stvarno dosta :happy6: 65 stranica... :laughing6:
cujem od ljudi da se dosta kvari,al ne teski kvarovi,nego ono...plastike se jalo lako olabave(tj. šarafe svakih 500 km moras zatezat)...tezak za u ler...i mjenjac jako cesto blokira...i tako...
 :icon_biggrin: ::)

spallien:
trebao si uzet Generic Trigger 50 ccm 2t ,6 brzina  polinijev motor 2 blokade kad ih skines oko 110km/h mogu tek zamislit kakav je s kitom...  klasa: isto  kinez   :laughing7:   mislim da je puno bolji od magellia

istipa622:

--- Citat: spallien - 13 Svibanj, 2010, 16:55:06 ---trebao si uzet Generic Trigger 50 ccm 2t ,6 brzina  polinijev motor 2 blokade kad ih skines oko 110km/h mogu tek zamislit kakav je s kitom...  klasa: isto  kinez   :laughing7:   mislim da je puno bolji od magellia

--- Kraj citata ---

hahahh ova ti je dobra  :laughing3: :laughing3: :laughing3:
znam 4 decka iz Karlovca i okolice koji imaju te generice (serijske) i provjereno da neidu preko 80-85km/h što je i ok za 50 ccm  :binkybaby:

spallien:

--- Citat: istipa622 - 13 Svibanj, 2010, 18:52:04 ---
hahahh ova ti je dobra  :laughing3: :laughing3: :laughing3:
znam 4 decka iz Karlovca i okolice koji imaju te generice (serijske) i provjereno da neidu preko 80-85km/h što je i ok za 50 ccm  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

lako moguce....  :drunken_smilie:   mozda lazem mozda urica laze a mozda decki nisu skinuli elektronsku blokadu  a mozda je ovaj i bio nakitan   :dontknow: ima od toga vec 3 godine ,iskreno ja ga nikad ne bi kupio (ni jednog ni drugog) 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju