Tehnički kutak > Tehnička pitanja

pomoc u odabiru remena

<< < (2/4) > >>

zL!Ko:

--- Citat: x-plorer - 11 Svibanj, 2010, 18:40:32 ---malossia momentalno na lageru nema al ima polinia pa cu uzest njega....nadam se da ce bit ok jer ovi seriski mi je otisa nakon 6500 tisuca

--- Kraj citata ---

a kevlar bi se u pravilu trebao mjenjat svakih 5 iljada,,pa...

x-plorer:

--- Citat: zL!Ko - 11 Svibanj, 2010, 18:56:00 ---a kevlar bi se u pravilu trebao mjenjat svakih 5 iljada,,pa...

--- Kraj citata ---

a pa sta cu hebiga moram ga minjat...ugl kako moram minjat vario i ventilvar nasa sam cili set od heba pa ce ipak ic hebov remen....nadam se da bu bio dobar

JogFromYamaha:
a cuj ja sam vozi hebo remen 7000km i bio super zadovoljan
ne trosi se remen puno i na dugim voznjama je dobar jer se ne rasteze jako
jako zadovoljan bio =)

pajo:
trenutno vozim sa hebo remenom 760x16 trenutno najduži u ponudi za minarelli i imam same pohvale što se tiče remena,jedino što je mana širina od 16mm,da je bar 16.5mm+kevlar mislim da nebi bilo boljeg.
a doma mi stoji za isprobat hebo kevlar nešto krači 752x16.6mm vidit čemo kako bude on radio...

x-plorer:
pajo taj remen sto dodje u setu neznam tocno kakav je al mislim da nije kevlar i neznam kojih je dimenzija...ugl ev link pa ako nije problem da pogledas malo....al u svakom slucaju sam siguran da je bolje od seriskog jer ovaj seriski je nula bodova..nadam se da se siplati dat za ovo 600 kn

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637460064&target=productdetail&category1=A%3AA_CPI%3AA_CPI_POPCORNEURO2&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju