Tehnički kutak > Tuning skutera
kolko bi trebo ić sa dužom getribom?
wonderkid:
--- Citat: oliver - 15 Svibanj, 2010, 00:50:35 ---i kako ? dal je dobar taj polini secundar sta je 13.3% produzen zanima me dali da ga stavim na minareli i koja je cena za njega i koliko si dobio na krajne
--- Kraj citata ---
nebi dobio nista krajnje ako nemas kit i spuh jer motor nema snage izgurat tu getribu :)
pralas:
--- Citat: wonderkid - 15 Svibanj, 2010, 10:18:20 ---nebi dobio nista krajnje ako nemas kit i spuh jer motor nema snage izgurat tu getribu :)
--- Kraj citata ---
ne bi se bas slozio :nono:
jedan decko s foruma je stavio na tgb polini sekundar 18%,ima samo zx i brzina se povecala za 10kmh...
wonderkid:
--- Citat: ivan pralas - 15 Svibanj, 2010, 10:27:39 ---ne bi se bas slozio :nono:
jedan decko s foruma je stavio na tgb polini sekundar 18%,ima samo zx i brzina se povecala za 10kmh...
--- Kraj citata ---
to je fascinantno,zkj onda ne stavljaju svi 20% produzenu getribu na serijalu onda
pralas:
--- Citat: wonderkid - 15 Svibanj, 2010, 10:29:18 ---to je fascinantno,zkj onda ne stavljaju svi 20% produzenu getribu na serijalu onda
--- Kraj citata ---
ja govorim za tgb,u druge modele skutera necu ulaziti...
za tgb je provjereno da se 10kmh povecava,ali naravno gubi se na ubrzanju sto se rjesi laksim rolicam 6.2-6.3gr...
to je jedini sekundar ta tgb pa i nemamo izbora uzeti manji... :icon_thumright:
walkay:
--- Citat: ivan pralas - 15 Svibanj, 2010, 13:04:05 --- ja govorim za tgb,u druge modele skutera necu ulaziti...
za tgb je provjereno da se 10kmh povecava,ali naravno gubi se na ubrzanju sto se rjesi laksim rolicam 6.2-6.3gr...
to je jedini sekundar ta tgb pa i nemamo izbora uzeti manji... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sorry stari sto te ispravljam, decko na tgb je stavio sekundar od 18% i dobio + 20 kmh po satu! Njemu je iso serijski skuter 60 kmh, sa produzenim prijenosom (polini sekundar 18%), ZX om i 6.7g rolicama iso 80 kmh, i start mu je bio dobar!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju