Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Klasika u prometu :(
Scoot_Fan:
--- Citat: luna500rr - 12 Svibanj, 2010, 09:44:06 ---Nekuzim kako se mogao zabosti u kamion, valjda je suicid a ne nesreca, onakvu okuku bi s lunom sasjekao al on se ispravio i gas ravno u kola :dontknow:
--- Kraj citata ---
Vjerovatno je usa malo prebrzo u okuku, i malo mu je pobiga motor u drugu traku, onda kad je vidio kamion je vjerovatno zakocio prednjom ko konj i eto ti sranja... Jbga panika prevladala, 'ko ce to znat.
vx:
--- Citat: Trinad - 12 Svibanj, 2010, 08:27:37 ---Ima jedan dobar na autocesti, kada se auto krene prestrojavati bez žmigavca al ga ne mogu nać :dontknow:
Semafori (na ovu šablonu je stradao jedan moj frend)
Zato ja dajem uvijek žmigavac, motor ili auto, pa si miran :)
--- Kraj citata ---
prvi video... svi uvik misle da će auto stat, i naravno ovaj je krenija put prednjeg kraja auta...da je iša put zadnjeg kraja nebi mu bilo ništa..triba uvik ić na zadnji kraj auta jer mala je vjerovatnost da će auto stat a još manja da će krenit u rikverc....auto uvijek prođe i ne zaustavlja se, zato gađjte zadnji kraj :icon_thumright:
zolaSR:
užas :nono:
gogo180:
dešava se svakome...
Trinad:
--- Citat: luna500rr - 12 Svibanj, 2010, 09:44:06 ---Nekuzim kako se mogao zabosti u kamion, valjda je suicid a ne nesreca, onakvu okuku bi s lunom sasjekao al on se ispravio i gas ravno u kola :dontknow:
--- Kraj citata ---
Tik pred zavoj je bio na 130-140km/h, vjerojatno nije na vrijeme spustio brzinu, preširoko ušao, u samom zavoju nije bilo druge nego stisnut kočnicu i eto ti na, pod kamion :sad1:
Nije lik mogao ništa, doveo se u gotovu situaciju :-[
A ove nesreće u gradu :o ja čim vidim auto da stoji na nekom raskršću, sporednoj cesti, odmah kočim, na 20 njih se uvijek nađe budala koja ti oduzme prednost, isto je i sa žmigama... A najviše me strah kada jurim motorom po otvorenim cestama daleko od grada i naselja, uvijek imam fobiju da će mi sa neke njive ili žbunja izletit neki seljo sa traktorom ili autom :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju