Ostalo > Svijet računala i mobitela
uzeo novi mob. pomoc :D
vekyyy:
Eto konjina si isao uzet novi mob.. sve sam mislio neki samsung i na kraju kada sam dosao kupit uzmem LG kojega nikada u zivotu nisam imao.. Mobitel mi se cini odlican ali se bas i ne snalazim radi se o KU990i ovak izgleda http://i.expansys.com/i/b/b158601.jpg
ima vrhunsku sliku kamera i ta sranja.. ali nis neznam.. niti nisam dobio cd sa njim kak prebacit nesto sa kompa na njega? pa me zanima dal ima kaki program za to jer ga ja nemogu nac :S i zanima me di bi mogao skinuti kakve igre za to cudo?
Psych0:
to je LG viewty ... ZLO od telefona ... video snimanje 120 frejmova ! odlican displej itd ;) uglavnom odlican telefon .. a igrice mozes skinuti
ovdje
vekyyy:
--- Citat: Psych0 - 11 Svibanj, 2010, 12:17:42 ---to je LG viewty ... ZLO od telefona ... video snimanje 120 frejmova ! odlican displej itd ;) uglavnom odlican telefon .. a igrice mozes skinuti
ovdje
--- Kraj citata ---
ok sada znam di igre skinut :D al kak da ih stavim na mobitel? :D jer nisam dobio cd ni nista slicno.. a nemogu nac nikakav program
Psych0:
uzmi bluetooth stick za povezivanje ;) nekih 40 kuna je on
vekyyy:
--- Citat: Psych0 - 11 Svibanj, 2010, 12:27:30 ---uzmi bluetooth stick za povezivanje ;) nekih 40 kuna je on
--- Kraj citata ---
pa mora postojat neki program? nisam badava dobio kabel
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju