Uredništvo > Kutak za nove članove

evo da se i ja predstavim...

<< < (3/4) > >>

S.W.A.T.:

--- Citat: X-Thug - 24 Kolovoz, 2007, 16:44:59 ---e a puno san ja zna odakle je on...znan samo da je iz Zadra i da ima 17 i da on ima vozačku a ja neman a da san proša masu sa motoron

--- Kraj citata ---

a iz kojeg si ti kvarta???????

Dino:

--- Citat: S.W.A.T. - 24 Kolovoz, 2007, 19:46:13 ---a taj dino...a disi faco...haha...jel i salama na ovovm forumu???? :confused5:
jesi ti sta sredio na svom motoricu????

--- Kraj citata ---
Ne,nema salame,kad ga vidiš reci mu da se registrira,obavezno :toothy12:  Jel on još vozi sf-a,nisan ga vidia ima 100 godina  ;D

E,ajte se skupite jedan dan vi skuteraši s melade pa da odemo đir po gradu dok nije još škola počela :headbang:

S.W.A.T.:

--- Citat: Dino - 24 Kolovoz, 2007, 21:07:47 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 24 Kolovoz, 2007, 19:46:13 ---a taj dino...a disi faco...haha...jel i salama na ovovm forumu???? :confused5:
jesi ti sta sredio na svom motoricu????

--- Kraj citata ---
Ne,nema salame,kad ga vidiš reci mu da se registrira,obavezno :toothy12:  Jel on još vozi sf-a,nisan ga vidia ima 100 godina  ;D

E,ajte se skupite jedan dan vi skuteraši s melade pa da odemo đir po gradu dok nije još škola počela :headbang:

--- Kraj citata ---

prvo...da jos vozi sf2...i kolko sam cuo sredio ga je malo...al znas da nismo bas nesto :toothy12: pa neznam ni ja puno...a sto se tice dira...bi ja...al sam trenutno u svicarskoj...pa nemogu...hehe...kad se vratim...jednom posli skole... :icon_tongue: :frajer: :glasses2:
a odakle je ovaj drugi sa apriliom???mislim da sam ga vidio jednom...mislim da me on opra...al nisam siguran...doli od borika...pa prema maloj posti...pa je odna skrenio malo prije poste...u neku zgradu........a jadan ja i moj sf2...sta ja mogu sa serijalom protiv aprilije...heh....ako je, neka se javi faca.... :headbang: :frajer:

ivanm:
pozdrav novima, a ostale spike molim rješite na PM..

eladio:
 :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju