Tehnički kutak > Tuning skutera
SR 50 R prijedlog setupa!
doritos:
nije uopce los taj karb sta dolazi uz piaggio skuter, imao sam ga dosta dugo i zbilja je fino funkcionirao...
UneeK:
karb bi ostavio za prvu ruku...ako vec bude pravio p**** rijesit cemo i njega :)
ivanm:
treba poturpijat na tom karbu klipić po perforaciji da bude 40 i stavit veću diznu i bit će ok sa ZX-om to je low spuh..
on ima ok smjesu na pola gasa a na full siromašnu, zato treba dat više zraka do pola i veću diznu da na full bude ok..
giannelli:
--- Citat: ivanm - 11 Svibanj, 2010, 13:22:16 ---treba poturpijat na tom karbu klipić po perforaciji da bude 40 i stavit veću diznu i bit će ok sa ZX-om to je low spuh..
on ima ok smjesu na pola gasa a na full siromašnu, zato treba dat više zraka do pola i veću diznu da na full bude ok..
--- Kraj citata ---
potpis, meni je bas zbog siromasne smjese na punom gasu zaribo kit tp trophy nakon 8000km. na tom phva id karbu.
najbolje je na tako nov motor samo stavit kit, nemas sto mjenjat lezajeve na radilici ako nisi puno preso, vidim da imas zx-a vec. uzmes si dr.evo ili tp trophy i ako nadjes negdje na forumu uzmes i karb za kojih 300-400kn, skuter ce ic osjetno bolje.
SlowRider:
--- Citat: doritos - 11 Svibanj, 2010, 11:46:06 ---nije uopce los taj karb sta dolazi uz piaggio skuter, imao sam ga dosta dugo i zbilja je fino funkcionirao...
--- Kraj citata ---
dobro, nije los ali je grozan :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju