Općenito > Maxiskuteri

Auspuh za Nexusa 500ccm 2006god?!

<< < (3/4) > >>

DAMIR-RUNNER:
naravno da se moze skemijat sve i svasta da npr ima sbk i da mu je glasan..al to onda nebi bio vise sbk :icon_biggrin:

steeef:

--- Citat: DAMIR-RUNNER - 12 Svibanj, 2010, 12:12:44 ---naravno da se moze skemijat sve i svasta da npr ima sbk i da mu je glasan..al to onda nebi bio vise sbk :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

naravno da bi,skineš db killer i udri,dok ti dopizdi staviš ga natrag i bude duplo tiše i po pe esu.

DAMIR-RUNNER:
nebi bilo duplo tise,vjeruj mi..nije kao na 250 da ga onak stisa,makar se i sa killerom na 250 ok cuje,al na 500 ccm..nema sanse..on je isao kod nekog lika kaj slaze jos te neke killere pa mu je nekaj kemijo jer mu i sa killerom bio preglasan..nije ni on mislio da ce tako grmit, jbg zato ga i prodo dalje..preglasan...

al ok,neka decko odluci kaj oce,al i ja kazem neka uzme neku marku sa papirima i bez brige je...

mozda kod njih dole nema tih mjerenja kao u zege-u..

steeef:

--- Citat: DAMIR-RUNNER - 12 Svibanj, 2010, 12:20:46 ---nebi bilo duplo tise,vjeruj mi..nije kao na 250 da ga onak stisa,makar se i sa killerom na 250 ok cuje,al na 500 ccm..nema sanse..on je isao kod nekog lika kaj slaze jos te neke killere pa mu je nekaj kemijo jer mu i sa killerom bio preglasan..nije ni on mislio da ce tako grmit, jbg zato ga i prodo dalje..preglasan...

al ok,neka decko odluci kaj oce,al i ja kazem neka uzme neku marku sa papirima i bez brige je...

mozda kod njih dole nema tih mjerenja kao u zege-u..

--- Kraj citata ---

ak i ima mjerenja ima papire i piše na koim okretajima stvara kolko db buke sa db killerom..tj kolko je dozvoljeno.

znam kaj znači 500 cc u jednom cilindru i kak grmi..al se da riješit i to.

istipa622:
pa ovaj moj sta ga ima na beverliju i nije bas nesto pretjerano glasan...mislim daleko od toga da se ne cuje ali nije pretjerano  bas...
i jos kada stavi dB killer sasvim se ugodno čuje,neznam kako taj tako grmi  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju