Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Koja svjecica ide za keeway sa kitom?

(1/6) > >>

Matej28:
ovako....imam problema malo vise...stalno crkavaju svjecice...bio sam imao 2 ngk neka br8...al ona krepe...i stavim drugu koja može preć 29 km i ona crkne...e sad ovako...opredjelio sam se za ngk iridium...al kad sam je htio narucit ovaj u trgovini mi trazi bas naziv svjecice..ja sam malo surfao i nasao da je za keewaya serijala svjecica ngk iridium br5eix....e sad mene zanima koja ide za kit? ???

ivanm:
5? Nemre bit to, br8 ili 9.

Matej28:
a ja se zabunio....ustvari je cr5eix...to je oznaka..to je ngk iridium.....a mene zanima koja ide na kit?...a da mi ne crkne nakon 100 km... ???

ivanm:
Cr svjecice su one tanke za 4t, jesi siguran da je takva?imas Keeway 50ccm koji ima masinu ko cpi. Ako da onda ide svjecica ko u minarelli. Slikaj serijsku svjecicu, koju oznaku ona ima?

Matej28:
e ovako....meni je originalna br8hsa dugi navoj...i ja kupio istu takvu kratki navoj jer mi nemoze ic dugi na kit...al mi stalno crkava...kad ga vozim pun gas na otvorenoj cesti..... ??? :-X :'( :-[ pa bih trebao kupit neku jacu...mozda ngk iridium..al mi treba model svjecice  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju